Somon cu legume (ardei, mazare, fasole verde, porumb, morcov), la cuptor, cu cartofi fierti
Ingrediente Somon cu legume
- 2 rondele de somon
- ardei gras
- mazare conserva
- fasole verde conserva
- boabe de porumb din conserva
- morcov fiert
- cartofi fierti
- unt
- patrunjel
Preparare Somon cu legume
- Somonul se pregateste la cuptor asezat pe pat de legume (ardei gras, mazare, fasole verde, porumb, morcov).
- Se pun pe o folie de copt legumele apoi somonul.
- Se tine la cuptor la foc mediu 15 min acoperit si apoi se desface folia si se mai tine 5 minute la grill pentru crusta.
- Separat se fierb cartofi si se servesc cu putin unt si patrunjel
Peste si fructe de mare
Scrumbie la cuptor
Ingrediente Scrumbie la cuptor 1 scrumbie putina sare 5 Rosii cherry jumatate de lamaie Cimbru […]
Scoici vongole cu spaghete, rosii, usturoi si patrunjel
O reteta de ccoici vongole pregatie cu cu spaghete si un sos de rosii cu usturoi si patrunjel
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · blog culinar · blog retete · bucatarie · cakes · cele mai bune retete · delicios · deliciu · deliciu de weekend · deliciu in bucatarie · dessert · diete · gateste · manacare · mancare sanatoasa · meniu zilnic · nutritie · peste · preparate gustoase · recenzii alimente · recipes · retete · retete bunica · retete casa · retete cu peste · retete culinare · retete delicioase · retete gustoase · retete mancare · retete rapide · retete romanesti · retete usoare · sanatate · somon · somon cu legume · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Fructe de mare si peste