My Travel blog HolidayAndTrips.com
aug. 28, 2016
501 Views

Ardei copt pe gratar

Written by
My Travel blog HolidayAndTrips.com

Se folosesc ardei grasi rosii si galbeni deoarece sunt mai dulci

Metode de copt:

  • pe gratar, in aer liber
  • pe tabla de jos a cuptorului de la aragaz
  • pe un gratar, direct pe ochiul de la aragaz
  • pe o tabla speciala de copt ardeiul sau vinetele, direct pe ochiul de la aragaz

Cum se fac:

  1. se spala ardeii intregi
  2. se sterg cu un prosop
  3. se incinge gratarul sau cuptorul
  4. se aseaza ardeiul
  5. se intoarce din cand in cand pana se rumenesc pe toate partile si ardeiul devine moale
  6. Dupa ce s-a facut pe toate partile se pune intr-o oala cu capac si se sareaza
  7. Se curata de coaja si se serveste
  8. Se servesc alaturi de carne sau alte legume coapte

Reteta de salata de ardei copt:

  • ardei copt
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • putina apa

Preparare:

  1. Se amesteca sarea, piperul, uleiul, otetul si apa.
  2. Ardeiul copt se curate de coaja si se pune intr-un castron
  3. Amestecul se pune peste ardei

Reteta mujdei cu ardei copt:

  • 4 catei de usturoi curatati
  • 1 lingurita sare grunjoasa
  • 4 linguri de ulei

Preparare:

  1. Se zdrobeste usturoiul cu sarea, in mojar
  2. Dupa ce s-a zdrobit, se adauga putin cate putin uleiul, pana devine o pasta
  3. Se adauga o ceasca de apa
  4. Amestecul de usturoi se pune peste ardeiul copt

_____________________________________________

ENGLISH VERSION

Grilled Red and yellow fat peppers

Red and yellow fat peppers are used because they are sweeter

Baking Methods:
• on grill, outdoors
• on the bottom plate of the oven on the stove
• on a grill, directly on the stove’s eye
• On a special baking sheet, pepper or eggplant, directly on the cooker eye

How to do it:
1. Wash the whole peppers
2. I wipe with a towel
3. Heat the grill or oven
4. Place the pepper
5. Returns from time to time until they turn brown on all sides and the pepper becomes soft
6. Once done on all sides, place in a pot with lid and salt
7. Clean the bark and serve it
8. Serve with meat or other ripe vegetables

Recipe of bell pepper salad:
•baked peppers
•salt
•pepper
• 2 tablespoons oil
• 1 tablespoon vinegar
•a bit of water

Preparation:
1. Mix salt, pepper, oil, vinegar and water.
2. Cut the baking pepper to the bark and put it in a bowl
3. Mix the pepper

Recipe Mujdei with bell peppers:
• 4 cloves of cleaned garlic
• 1 teaspoon of grungy salt
• 4 tablespoons of oil

Preparation:
1.Cry the garlic with salt in the mortar
2. After it crumbles, add a little bit of oil until it becomes a paste
3. Add a cup of water
4. Add the garlic mixture over the peppers

Article Categories:
Aperitive / Mic Dejun
My Travel blog HolidayAndTrips.com
Catalina

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *