O reteta delicioasa de caras prajit cu mujdei.
Ingrediente Caras prajit cu mujdei
- 1 caras
- 1 lingura de malai
- 1 lingura de faina
- putina sare
Mujdei:
- 4 catei de usturoi
- 1/2 lingurita sare
- 50 ml ulei
- cateva frunze de patrunjel
- o lingurita suc de lamaie
Preparare Caras prajit cu mujdei
- Carasul se curata de solzi si de intestine
- Se sareaza si se lasa in frigider aproximativ o ora
- In acest timp se prepara mujdeiul
- Catei de usturoi si sarea se faramiteaza intr-un mojar
- Dupa ce usturoiul devine o pasta se adauga uleiul putin cate putin, in timp ce se amesteca
- Se adauga sucul de lamaie
- Consistenta usturoiului ar trebui sa fie o crema uleioasa dar inchegata.
- Se adauga frunze de patrunjel tocate marunt
- Se poate adauga apa, in cazul in care vi se pare prea puternic
- Se scoate pestele din frigider
- Se face un amestec dintr-o lingura de malai si o lingura de faina
- Se trece carasul prin acest amestec si se prajeste in tigaie cu mult ulei pana se rumeneste pe ambele parti
delicii cu peste si fructe de mare
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · blog culinar · blog retete · bucatarie · cakes · caras · caras prajit · cele mai bune retete · delicios · deliciu · deliciu de weekend · deliciu in bucatarie · dessert · diete · featured · gateste · manacare · mancare sanatoasa · meniu zilnic · nutritie · peste prajit · preparate gustoase · recenzii alimente · recipes · reteta caras · retete · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete gustoase · retete mancare · retete peste · retete rapide · retete romanesti · retete usoare · sanatate · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Fructe de mare si peste