dec. 26, 2014
1918 Views
Comentariile sunt închise pentru Caras prajit cu mujdei

Caras prajit cu mujdei

Written by

O reteta delicioasa de caras prajit cu mujdei.

Ingrediente Caras prajit cu mujdei

  • 1 caras
  • 1 lingura de malai
  • 1 lingura de faina
  • putina sare

Mujdei:

  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita sare
  • 50 ml ulei
  • cateva frunze de patrunjel
  • o lingurita suc de lamaie

Preparare Caras prajit cu mujdei

  1. Carasul se curata de solzi si de intestine
  2. Se sareaza si se lasa in frigider aproximativ o ora
  3. In acest timp se prepara mujdeiul
  4. Catei de usturoi si sarea se faramiteaza intr-un mojar
  5. Dupa ce usturoiul devine o pasta se adauga uleiul putin cate putin, in timp ce se amesteca
  6. Se adauga sucul de lamaie
  7. Consistenta usturoiului ar trebui sa fie o crema uleioasa dar inchegata.
  8. Se adauga frunze de patrunjel tocate marunt
  9. Se poate adauga apa, in cazul in care vi se pare prea puternic
  10. Se scoate pestele din frigider
  11. Se face un amestec dintr-o lingura de malai si o lingura de faina
  12. Se trece carasul prin acest amestec si se prajeste in tigaie cu mult ulei pana se rumeneste pe ambele parti

 

Article Categories:
Fructe de mare si peste

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu