dec. 30, 2020
11445 Views
Comentariile sunt închise pentru Fructe de mare la tigaie cu unt si usturoi

Fructe de mare la tigaie cu unt si usturoi

Written by

Fructe de mare la tigaie – cozi de creveti Black Tiger si bucati de crab trase la tigaie in unt si usturoi

Ingrediente Fructe de mare la tigaie

  • 2 cozi de creveti Black Tiger
  • 1 crab
  • 20 g unt
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cateva frunze de patrunjel

Preparare Fructe de mare la tigaie

  1. Se curata usturoiul, se marunteste in mojar cu putina sare
  2. Se amesteca cu ulei pentru a obtine o pasta
  3. Se maruntesc frunzele de patrunjel si se adauga in pasta de usturoi
  4. Cozile de creveti se spala si se curata intestinele (se lasa coaja)
  5. Crabul se spala si se rupe bucati
  6. In tigaie se pune untul si se lasa sa se topeasca
  7. Se pun cozile de creveti si bucatile de crab
  8. Se intorc pe ambele parti si se lasa aproximativ 5 minute pana se rumenesc
  9. Se adauga jumatate din pasta de usturoi si se mai lasa 2 minute
  10. Se scot pe un platou si se adauga restul de usturoi si putin patrunjel
Fructe de mare la tigaie cu unt si usturoi
Article Categories:
Fructe de mare si peste

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu