mart. 26, 2021
3660 Views
Comentariile sunt închise pentru Crema de macrou afumat

Crema de macrou afumat

Written by

Crema de macrou afumat – un aperitiv delicios sau o parte dintr-un mic dejun savuros

Necesar

  • un mixer mic

Ingrediente Crema de macrou afumat

  • 1 macrou afumatPasta de macrou afumat
  • 1 fir ceapa verde
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 1 lingura smantana fermentata sau crema de branza fina
  • 50 ml smantana de gatit grasa
  • sare, piper
  • cateva felii de paine prajita (ideal bagheta)
  • Decor: 1 fir de ceapa verde (doar partea verde)

Preparare Crema de macrou afumat

  1. Se curata macroul de pielita si de oase
  2. Se curata ceapa verde
  3. Se taie ceapa si macroul bucatele si se pun in mixerPasta de macrou afumat
  4. Se mixeaza cateva secunde
  5. Se adauga smantana fermentata (sau crema de branza) si smantana de gatitPasta de macrou afumat
  6. Se mixeaza iar
  7. Se adauga sare si piper, dupa gust
  8. Firul de ceapa verde se taie bucati fine
  9. Crema se poate aranja cu un pos pe felii de paine prajita si deasupra se presara bucatile de ceapa verde

retete delicioase cu peste si fructe de mare

Barbuni la gratar

Barbuni la gratar

Catalinaian. 3, 20211 min read
Barbuni la gratar – barbunii au o carne dulce si gustoasa. Facuti la gratar, simplu, doar cu sare, piper si putina lamaie si ies deliciosi.
Fructe de mare la tigaie cu unt si usturoi

Fructe de mare la tigaie cu unt si usturoi

Catalinadec. 30, 20201 min read
Fructe de mare la tigaie – cozi de creveti Black Tiger si bucati de crab trase la tigaie in unt si usturoi
Homar cu unt aromatizat

Homar cu unt aromatizat

Catalinaiun. 24, 20201 min read
Fructele de mare sunt savuroase. Carnea de homar este deosebit de gustoasa si dulce. Cu putin unt si usturoi devine un deliciu.
Saramura de peste

Saramura de peste

Catalinaiun. 11, 20202 min read
Savuroasa este aceasta reteta de saramura de peste. Putin iute, putin dulce, putin usturoiata…un deliciu.


Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu