Somon cu legume (ardei, mazare, fasole verde, porumb, morcov), la cuptor, cu cartofi fierti
Ingrediente Somon cu legume
- 2 rondele de somon
- ardei gras
- mazare conserva
- fasole verde conserva
- boabe de porumb din conserva
- morcov fiert
- cartofi fierti
- unt
- patrunjel
Preparare Somon cu legume
- Somonul se pregateste la cuptor asezat pe pat de legume (ardei gras, mazare, fasole verde, porumb, morcov).
- Se pun pe o folie de copt legumele apoi somonul.
- Se tine la cuptor la foc mediu 15 min acoperit si apoi se desface folia si se mai tine 5 minute la grill pentru crusta.
- Separat se fierb cartofi si se servesc cu putin unt si patrunjel
Peste si fructe de mare
Crema de macrou afumat
Crema de macrou afumat – un aperitiv delicios sau o parte dintr-un mic dejun savuros
Barbuni la gratar
Barbuni la gratar – barbunii au o carne dulce si gustoasa. Facuti la gratar, simplu, doar cu sare, piper si putina lamaie si ies deliciosi.
Fructe de mare la tigaie cu unt si usturoi
Fructe de mare la tigaie – cozi de creveti Black Tiger si bucati de crab trase la tigaie in unt si usturoi
Homar cu unt aromatizat
Fructele de mare sunt savuroase. Carnea de homar este deosebit de gustoasa si dulce. Cu putin unt si usturoi devine un deliciu.
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · blog culinar · blog retete · bucatarie · cakes · cele mai bune retete · delicios · deliciu · deliciu de weekend · deliciu in bucatarie · dessert · diete · gateste · manacare · mancare sanatoasa · meniu zilnic · nutritie · peste · preparate gustoase · recenzii alimente · recipes · retete · retete bunica · retete casa · retete cu peste · retete culinare · retete delicioase · retete gustoase · retete mancare · retete rapide · retete romanesti · retete usoare · sanatate · somon · somon cu legume · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Fructe de mare si peste