My Travel blog HolidayAndTrips.com
dec. 26, 2014
837 Views

Scrumbie la cuptor

Written by
My Travel blog HolidayAndTrips.com
  • Reteta: romaneasca
  • Dificultate: medie
  • Portii: pentru 2 persoane

 Ingrediente:

  • Peste scrumbie
  • sare
  • Rosii cherry
  • Lamaie
  • Cimbru si rozmarin uscat

Preparare:

  1. Se spala scrumbia in interior si exterior. Se sareaza si se lasa 15 min sa absoarba sarea.
  2. Scrumbia se pune in folie de aluminiu sau hartie impreuna cu ierburile si rosiile taiate feliute.
  3. Se da la cuptor aproximativ 15 minute. Se desface hartia, se adauga feliile de lamiae si se mai lasa 10 min sa se rumeneasca.
  4. Se serveste cu legume fierte
Daca ti-a placut reteta apreciaza-ne pe Facebook [zilla_social]
Article Categories:
Fructe de mare si peste
My Travel blog HolidayAndTrips.com
Catalina

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *