dec. 26, 2014
1100 Views

Scrumbie la cuptor

Written by

 Ingrediente Scrumbie la cuptor

  • 1 scrumbie
  • putina sare
  • 5 Rosii cherry
  • jumatate de lamaie
  • Cimbru si rozmarin uscat

Preparare Scrumbie la cuptor

  1. Se spala scrumbia in interior si exterior. Se sareaza si se lasa 15 min sa absoarba sarea.
  2. Scrumbia se pune in folie de aluminiu sau hartie impreuna cu ierburile si rosiile taiate feliute.
  3. Se da la cuptor aproximativ 15 minute. Se desface hartia, se adauga feliile de lamiae si se mai lasa 10 min sa se rumeneasca.
  4. Se serveste cu legume fierte

delicii cu peste si fructe de mare

Crema de macrou afumat

Crema de macrou afumat

Catalina26/03/20211 min read
Crema de macrou afumat – un aperitiv delicios sau o parte dintr-un mic dejun savuros
Barbuni la gratar

Barbuni la gratar

Catalina03/01/20211 min read
Barbuni la gratar – barbunii au o carne dulce si gustoasa. Facuti la gratar, simplu, doar cu sare, piper si putina lamaie si ies deliciosi.
Fructe de mare la tigaie cu unt si usturoi

Fructe de mare la tigaie cu unt si usturoi

Catalina30/12/20201 min read
Fructe de mare la tigaie – cozi de creveti Black Tiger si bucati de crab trase la tigaie in unt si usturoi
Homar cu unt aromatizat

Homar cu unt aromatizat

Catalina24/06/20201 min read
Fructele de mare sunt savuroase. Carnea de homar este deosebit de gustoasa si dulce. Cu putin unt si usturoi devine un deliciu.
Article Categories:
Fructe de mare si peste
Catalina

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *