Fructele de mare sunt savuroase. Carnea de homar este deosebit de gustoasa si dulce. Cu putin unt si usturoi devine un deliciu.
Ingrediente:
Preparare
- Homarul se taie pe jumatate, pe lung
- Se curata si se indeparteaza maruntaiele
- Intr-un castron mic se amesteca untul cu usturoiul zdrobit, cu putina sare si cu piper
- Intr-o tigaie cu capac se pune restul de 20 g unt
- Dupa ce s-a incins tigaia se pun partile de homar cu partea taiata in jos. Se pune capacul.
- Se gateste homarul timp de 7-8 minute
- Se pun bucatile de homar pe farfurie si deasupra se pune untul aromatizat
- Se presara patrunjel
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · blog culinar · blog retete · bucatarie · cele mai bune retete · delicios · deliciu · deliciu de weekend · deliciu in bucatarie · dessert · diete · featured · gateste · homar · homar cu unt aromatizat · manacare · mancare sanatoasa · meniu zilnic · nutritie · preparate gustoase · recenzii alimente · recipes · reteta homar · retete · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete gustoase · retete mancare · retete rapide · retete romanesti · retete usoare · sanatate · weekend delightArticle Categories:
Fructe de mare si peste