iun. 24, 2020
3395 Views
Comentariile sunt închise pentru Homar cu unt aromatizat

Homar cu unt aromatizat

Written by

Fructele de mare sunt savuroase. Carnea de homar este deosebit de gustoasa si dulce. Cu putin unt si usturoi devine un deliciu.

Ingrediente:

  • 1 homar
  • 2 catei de usturoi
  • 70 g unt
  • cateva frunze de patrunjel
  • sare, piper

Preparare

  1. Homarul se taie pe jumatate, pe lungHomar cu unt aromatizat
  2. Se curata si se indeparteaza maruntaiele
  3. Intr-un castron mic se amesteca untul cu usturoiul zdrobit, cu putina sare si cu piper
  4. Intr-o tigaie cu capac se pune restul de 20 g unt
  5. Dupa ce s-a incins tigaia se pun partile de homar cu partea taiata in jos. Se pune capacul.
  6. Se gateste homarul timp de 7-8 minute
  7. Se pun bucatile de homar pe farfurie si deasupra se pune untul aromatizat
  8. Se presara patrunjel

Article Categories:
Fructe de mare si peste

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu