ian. 3, 2021
3674 Views
Comentariile sunt închise pentru Barbuni la gratar

Barbuni la gratar

Written by

Barbuni la gratar – barbunii au o carne dulce si gustoasa. Facuti la gratar, simplu, doar cu sare, piper si putina lamaie si ies deliciosi.

Ingrediente Barbuni la gratar

Preparare Barbuni la gratar

  1. Barbunii se curata de intestine si se spala
  2. Se tamponeaza cu un servetel si se pun pe o farfurie si se sareaza pe ambele parti
  3. Gratarul se pune pe foc la foc mediu-mare
  4. Se aseaza pestii pe gratar cand acesta este foarte incins
  5. Se lasa cate 6 minute pe fiecare parte
  6. La final se stoarce putina zeama de lamaie deasupra
Barbuni la gratar
Barbuni la gratar

delicii cu peste si fructe de mare

Pasta de macrou afumat

Crema de macrou afumat

Catalinamart. 26, 20211 min read
Crema de macrou afumat – un aperitiv delicios sau o parte dintr-un mic dejun savuros
Fructe de mare la tigaie cu unt si usturoi

Fructe de mare la tigaie cu unt si usturoi

Catalinadec. 30, 20201 min read
Fructe de mare la tigaie – cozi de creveti Black Tiger si bucati de crab trase la tigaie in unt si usturoi
Homar cu unt aromatizat

Homar cu unt aromatizat

Catalinaiun. 24, 20201 min read
Fructele de mare sunt savuroase. Carnea de homar este deosebit de gustoasa si dulce. Cu putin unt si usturoi devine un deliciu.
Saramura de peste

Saramura de peste

Catalinaiun. 11, 20202 min read
Savuroasa este aceasta reteta de saramura de peste. Putin iute, putin dulce, putin usturoiata…un deliciu.
Article Categories:
Fructe de mare si peste · Gratar

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu