Barbuni la gratar – barbunii au o carne dulce si gustoasa. Facuti la gratar, simplu, doar cu sare, piper si putina lamaie si ies deliciosi.
Ingrediente Barbuni la gratar
- 4 barbuni
- 1/2 lamaie
- sare
- piper
Preparare Barbuni la gratar
- Barbunii se curata de intestine si se spala
- Se tamponeaza cu un servetel si se pun pe o farfurie si se sareaza pe ambele parti
- Gratarul se pune pe foc la foc mediu-mare
- Se aseaza pestii pe gratar cand acesta este foarte incins
- Se lasa cate 6 minute pe fiecare parte
- La final se stoarce putina zeama de lamaie deasupra
delicii cu peste si fructe de mare
Crema de macrou afumat
Crema de macrou afumat – un aperitiv delicios sau o parte dintr-un mic dejun savuros
Fructe de mare la tigaie cu unt si usturoi
Fructe de mare la tigaie – cozi de creveti Black Tiger si bucati de crab trase la tigaie in unt si usturoi
Homar cu unt aromatizat
Fructele de mare sunt savuroase. Carnea de homar este deosebit de gustoasa si dulce. Cu putin unt si usturoi devine un deliciu.
Saramura de peste
Savuroasa este aceasta reteta de saramura de peste. Putin iute, putin dulce, putin usturoiata…un deliciu.
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · barbuni la gratar · blog culinar · blog retete · bucatarie · cakes · cele mai bune retete · delicios · deliciu · deliciu de weekend · deliciu in bucatarie · dessert · diete · gateste · manacare · mancare sanatoasa · nutritie · peste la gratar · preparate gustoase · recenzii alimente · recipes · retete · retete bunica · retete casa · retete cu barbuni · retete culinare · retete delicioase · retete gustoase · retete mancare · retete rapide · retete romanesti · retete usoare · sanatate · tasty recipes · weekend delight