Ingrediente Scrumbie la cuptor
Preparare Scrumbie la cuptor
- Se spala scrumbia in interior si exterior. Se sareaza si se lasa 15 min sa absoarba sarea.
- Scrumbia se pune in folie de aluminiu sau hartie impreuna cu ierburile si rosiile taiate feliute.
- Se da la cuptor aproximativ 15 minute. Se desface hartia, se adauga feliile de lamiae si se mai lasa 10 min sa se rumeneasca.
- Se serveste cu legume fierte
delicii cu peste si fructe de mare
Taitei cu lapte
Taitei cu lapte – Desertul copilariei este cremos si delicios, preparat cu taitei, lapte, frisca lichida, vanilie si scortioara.
Salata Tabbouleh
Salata Tabbouleh – salata din bucataria arabeasca cu mult patrunjel, rosii, suc de lamaie si condimente specifice.
Cartofi dulci gratinati
Cartofi dulci gratinati – imi place reteta asta senzationala deoarece se umfla in cuptor si arata ca un sufleu
Ciorba acra cu legume
Ciorba acra cu legume – o ciorba fantastica, acrita cu bors, ca la mama acasa
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · cakes · deliciu · deliciu de weekend · dessert · diete · mancare sanatoasa · nutritie · recenzii alimente · recipes · retete · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete rapide · retete romanesti · sanatate · scrumbie la cuptor · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Fructe de mare si peste