dec. 26, 2014
5416 Views
Comentariile sunt închise pentru Scrumbie la cuptor

Scrumbie la cuptor

Written by

 Ingrediente Scrumbie la cuptor

  • 1 scrumbie
  • putina sare
  • 5 Rosii cherry
  • jumatate de lamaie
  • Cimbru si rozmarin uscat

Preparare Scrumbie la cuptor

  1. Se spala scrumbia in interior si exterior. Se sareaza si se lasa 15 min sa absoarba sarea.
  2. Scrumbia se pune in folie de aluminiu sau hartie impreuna cu ierburile si rosiile taiate feliute.
  3. Se da la cuptor aproximativ 15 minute. Se desface hartia, se adauga feliile de lamiae si se mai lasa 10 min sa se rumeneasca.
  4. Se serveste cu legume fierte

delicii cu peste si fructe de mare

Taitei cu lapte

Taitei cu lapte

Catalinaian. 11, 20211 min read
Taitei cu lapte – Desertul copilariei este cremos si delicios, preparat cu taitei, lapte, frisca lichida, vanilie si scortioara.
Salata Tabbouleh

Salata Tabbouleh

Catalinaian. 9, 20211 min read
Salata Tabbouleh – salata din bucataria arabeasca cu mult patrunjel, rosii, suc de lamaie si condimente specifice.
Cartofi dulci gratinati

Cartofi dulci gratinati

Catalinaian. 7, 20211 min read
Cartofi dulci gratinati – imi place reteta asta senzationala deoarece se umfla in cuptor si arata ca un sufleu
Ciorba acra cu legume

Ciorba acra cu legume

Catalinaian. 6, 20211 min read
Ciorba acra cu legume – o ciorba fantastica, acrita cu bors, ca la mama acasa
Article Categories:
Fructe de mare si peste

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu