Ciorba acra cu legume – o ciorba fantastica, acrita cu bors, ca la mama acasa
Ingrediente Ciorba acra cu legume
- 2 cepe medii
- 2 morcovi
- 3 linguri mazare congelata
- 2 dovlecei mic
- 2 cartofi
- 1 ardei capia
- o telina mica
- 100 g taitei
- o conserva de rosii cubulete
- 6 pastai de fasole galbena
- supa de pui (sau apa)
- 400 ml bors
- putin ulei
- sare, piper
- marar si patrunjel
Preparare Ciorba acra cu legume
- Ceapa se toaca marunt
- Morcovii si cartofii se curata de coaja si se taie cuburi
- Ardeiul si dovleceii se taie cuburi mici
- Intr-o oala se pune putin ulei si se pune pe foc mic
- Se caleste ceapa si morcovul la foc mic amestecand din cand in cand
- Se adauga putina sare. Cand ceapa a devenit sticloasa se adauga ardeiul capia
- Se mai caleste 1 min si apoi adaugam supa de pui
- Se adauga legumele taiate cubulete: dovleceii, cartofii, fasolea si telina taiata in 4
- Cand s-au fiert legumele se adauga mazarea
- Se adauga conserva de rosii
- Borsul se amesteca intr-un castronel cu cateva linguri de zeama, apoi se adauga in ciorba
- Se pun taitei
- Se mai lasa sa fiarba 2-3 min (verificati ambalajul taiteilor si respectati timpul de fierbere)
- Se adauga patrunjelul si mararul tocat marunt
ciorbe si supe delicioase
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · cakes · ciorba acra cu legume · deliciu · deliciu de weekend · dessert · diete · mancare sanatoasa · nutritie · recenzii alimente · recipes · retete · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete rapide · retete romanesti · sanatate · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Ciorbe / Supe