ian. 9, 2021
159 Views
Comentariile sunt închise pentru Salata Tabbouleh

Salata Tabbouleh

Written by

Salata Tabbouleh – salata din bucataria arabeasca cu mult patrunjel, rosii, suc de lamaie si condimente specifice.

Ingrediente Tabbouleh

  • 2 legaturi de patrunjel
  • 1 lamaie
  • 1 ceapa
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 lingura arpacas
  • 1 rosie mare
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • 1 lingurita sumac

Preparare Tabbouleh

  1. Se toaca patrunjelul marunt
  2. Se toaca rosia cubulete
  3. Se toaca ceapa uscata si cea verde marunt
  4. Se fierbe arpacasul in apa 5 minute apoi se strecoara si se lasa la scurs
  5. Se stoarce lamaia si se foloseste sucul
  6. Intr-un bol punem patrunjelul, rosiile, ceapa si deasupra arpacasul
  7. Se pune sucul de lamaie peste toate legumele
  8. Se amesteca
  9. Se adauga uleiul de masline si se amesteca
  10. Se adauga sare, piper si sumac dupa gust
  11. Se amesteca
Article Categories:
Salate si sosuri
Catalina

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Comments are closed.