Ingrediente Scrumbie la cuptor
Preparare Scrumbie la cuptor
- Se spala scrumbia in interior si exterior. Se sareaza si se lasa 15 min sa absoarba sarea.
- Scrumbia se pune in folie de aluminiu sau hartie impreuna cu ierburile si rosiile taiate feliute.
- Se da la cuptor aproximativ 15 minute. Se desface hartia, se adauga feliile de lamiae si se mai lasa 10 min sa se rumeneasca.
- Se serveste cu legume fierte
delicii cu peste si fructe de mare
Varza de Bruxelles
Varza de Bruxelles, o garnitura delicioasa, plina de vitamine si crocanta.
Supa de pui cu galuste
Supa de pui cu galuste – o reteta de supa delicioasa cu galuste pufoase
Clatite japoneze extra pufoase
Clatite japoneze extra pufoase – o reteta de clatite mult mai pufoase decat clatitele americane.
Inghetata de vanilie
Inghetata de vanilie – Deliciul copilariei, desertul racoros pentru zilele fierbinti de vara.
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · cakes · deliciu · deliciu de weekend · dessert · diete · mancare sanatoasa · nutritie · recenzii alimente · recipes · retete · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete rapide · retete romanesti · sanatate · scrumbie la cuptor · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Fructe de mare si peste