Varza de Bruxelles, o garnitura delicioasa, plina de vitamine si crocanta.
Ingrediente Varza de Bruxelles
Preparare
- Varza de Bruxelles se spala si se curata de folile ofilite
- Se taie fiecare varza de Bruxelles in doua
- Usturoiul se zdobeste
- Intr-un castron se amesteca jumatatile de varza cu usturoiul zdrobit
- Se adauga putin ulei de masline
- Se adauga sare si piper
- Se presara pesmetul
- Se amesteca totul si se pune intr-o tigaie tip grill
- Fiecare jumatate de varza trebuie sa fie asezata la mica distanta de cealalta (nu se pun una peste alta)
- Se baga tigaia la cuptor la foc mediu pana se rumenesc jumatatile, apoi se intorc pe cealalta parte si se lasa sa se rumeneasca.
delicii la gratar
Barbuni la gratar
Ingrediente Barbuni la gratar 4 barbuni1/2 lamaiesarepiper Preparare Barbuni la gratar Barbunii se curata de intestine si se spalaSe tamponeaza cu un servetel si se pun pe o farfurie si…
Muschi de vita pe gratar
Secretele unui muschi de vita perfect si fraged: Pentru aceasta friptura de vita se alege un muschi de vita cat mai bun. Se tine carnea inainte 1 ora in condimente,…
Cotlete de berbecut la gratar
Ingrediente Cotlete de berbecut la gratar cotlete de berbecutpatrunjelcimbrumentasarepiper3 catei de usturoiulei de masline Preparare Cotlete de berbecut la gratar Intr-un mojar se strivesc cateii de usturoi, piperul, sarea, menta,…
Ardei copt pe gratar
Se folosesc ardei grasi rosii si galbeni deoarece sunt mai dulci Metode de copt: pe gratar, in aer liberpe tabla de jos a cuptorului de la aragazpe un gratar, direct…