dec. 2, 2016
18526 Views
Comentariile sunt închise pentru Salata de pui, sfecla rosie si cascaval

Salata de pui, sfecla rosie si cascaval

Written by

Salata de pui, sfecla rosie si cascaval – o salata aperitiv delicioasa si colorata.

Salata pui, cascaval si sfecla rosie

Ingrediente Salata de pui

Preparare Salata de pui

  1. Se fierbe pieptul de pui.
  2. Se face maioneza
  3. Dupa ce s-a fiert, pieptul de pui, se lasa la racit
  4. Se taie pieptul in bucati mici
  5. Se amesteca pieptul fiert cu maioneza si se adauga sare si piper
  6. Intr-un castron de sticla se aseaza un strat de piept cu maioneza, apoi un strat de sfecla, apoi un strat de cascaval ras
  7. Se continua cu un alt strat de piept de pui, apoi sfecla si apoi cascal
  8. Se pot aseza pana la 3 straturi

aperitive

Mancare de bulgur

Mancare de bulgur

Catalinaian. 5, 20211 min read
Mancare de bulgur – blugurul este un grau macinat grosier. Se gateste similar cu orezul sau cuscusul si este foarte hranitor.
Placinta cu dovleac

Placinta cu dovleac

Catalinaian. 5, 20212 min read
Placinta cu dovleac – delicata, aromata si senzationala la gust, cu foi fragede si multa umplutura de dovleac.
Fursecuri fragede cu gem de prune

Fursecuri fragede cu gem de prune

Catalinaian. 4, 20211 min read
Fursecuri fragede cu gem de prune – delicioase, gustoase, se topesc in gura
Barbuni la gratar

Barbuni la gratar

Catalinaian. 3, 20211 min read
Barbuni la gratar – barbunii au o carne dulce si gustoasa. Facuti la gratar, simplu, doar cu sare, piper si putina lamaie si ies deliciosi.
Article Categories:
Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu