Salata de pui, sfecla rosie si cascaval – o salata aperitiv delicioasa si colorata.
Ingrediente Salata de pui
- 1 borcan de 400 g sfecla rosie
- 2 bucati piept de pui
- 200 g cascaval ras
- sare
- piper
- Maioneza (Reteta aici: http://www.deliciudeweekend.ro/maioneza-de-casa/)
Preparare Salata de pui
- Se fierbe pieptul de pui.
- Se face maioneza
- Dupa ce s-a fiert, pieptul de pui, se lasa la racit
- Se taie pieptul in bucati mici
- Se amesteca pieptul fiert cu maioneza si se adauga sare si piper
- Intr-un castron de sticla se aseaza un strat de piept cu maioneza, apoi un strat de sfecla, apoi un strat de cascaval ras
- Se continua cu un alt strat de piept de pui, apoi sfecla si apoi cascal
- Se pot aseza pana la 3 straturi
aperitive
Mancare de bulgur
Mancare de bulgur – blugurul este un grau macinat grosier. Se gateste similar cu orezul sau cuscusul si este foarte hranitor.
Placinta cu dovleac
Placinta cu dovleac – delicata, aromata si senzationala la gust, cu foi fragede si multa umplutura de dovleac.
Fursecuri fragede cu gem de prune
Fursecuri fragede cu gem de prune – delicioase, gustoase, se topesc in gura
Barbuni la gratar
Barbuni la gratar – barbunii au o carne dulce si gustoasa. Facuti la gratar, simplu, doar cu sare, piper si putina lamaie si ies deliciosi.
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · cakes · deliciu · deliciu de weekend · dessert · diete · featured · mancare · mancare sanatoasa · masa festiva · nutritie · recenzii alimente · recipes · retete · retete aperitive · retete bunica · retete casa · Retete craciun · retete culinare · retete delicioase · retete festive · retete gustoase · retete mancare · retete pui · retete rapide · retete Revelion · retete romanesti · Retete sarbatori · retete simple · salata de pui · sanatate · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Retete Sarbatori