My Travel blog HolidayAndTrips.com
dec. 2, 2016
3858 Views

Salata de pui, sfecla rosie si cascaval

Written by
My Travel blog HolidayAndTrips.com
  • Reteta: aperitiv
  • Dificultate: mica
Salata pui, cascaval si sfecla rosie

Salata pui, cascaval si sfecla rosie

Ingrediente:

Preparare:

  1. Se fierbe pieptul de pui. Se adauga in apa lingura de delicat
  2. Se face maioneza
  3. Dupa ce s-a fiert, pieptul de pui se lasa la racit
  4. Se taie pieptul in bucati mici
  5. Se amesteca pieptul fiert cu maioneza si se adauga sare si piper
  6. Intr-un castron de sticla se aseaza un strat de piept cu maioneza, apoi un strat de sfecla, apoi un strat de cascaval ras
  7. Se continua cu un alt strat de piept de pui, apoi sfecla si apoi cascal
  8. Se pot aseza pana la 3 straturi
Article Categories:
Retete festive
My Travel blog HolidayAndTrips.com
Catalina

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *