dec. 2, 2016
6554 Views

Salata de pui, sfecla rosie si cascaval

Written by

Salata de pui, sfecla rosie si cascaval – o salata aperitiv delicioasa si colorata.

Salata pui, cascaval si sfecla rosie

Ingrediente Salata de pui

Preparare Salata de pui

  1. Se fierbe pieptul de pui.
  2. Se face maioneza
  3. Dupa ce s-a fiert, pieptul de pui, se lasa la racit
  4. Se taie pieptul in bucati mici
  5. Se amesteca pieptul fiert cu maioneza si se adauga sare si piper
  6. Intr-un castron de sticla se aseaza un strat de piept cu maioneza, apoi un strat de sfecla, apoi un strat de cascaval ras
  7. Se continua cu un alt strat de piept de pui, apoi sfecla si apoi cascal
  8. Se pot aseza pana la 3 straturi

aperitive

Ratatouille

Ratatouille

Catalina18/05/20212 min read
Ratatouille este o bine-cunoscuta tocana de legume provenind din Provence, o regiune din Franta renumita pentru legumele si ierburile gustoase de aici.
Pasta de fasole cu tahini

Pasta de fasole cu tahini

Catalina09/04/20211 min read
O reteta aperitiv de pasta de fasole cu tahini (pasta de susan) si cu usturoi.
Crema de macrou afumat

Crema de macrou afumat

Catalina26/03/20211 min read
Crema de macrou afumat – un aperitiv delicios sau o parte dintr-un mic dejun savuros
Drob de miel

Drob de miel

Catalina03/03/20212 min read
Drobul de miel este un preparat traditional de Paste pregatit din organe si invelit in prapure.
Article Categories:
Retete Sarbatori
Catalina

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *