Salata de pui, sfecla rosie si cascaval – o salata aperitiv delicioasa si colorata.
Ingrediente Salata de pui
- 1 borcan de 400 g sfecla rosie
- 2 bucati piept de pui
- 200 g cascaval ras
- sare
- piper
- Maioneza (Reteta aici: http://www.deliciudeweekend.ro/maioneza-de-casa/)
Preparare Salata de pui
- Se fierbe pieptul de pui.
- Se face maioneza
- Dupa ce s-a fiert, pieptul de pui, se lasa la racit
- Se taie pieptul in bucati mici
- Se amesteca pieptul fiert cu maioneza si se adauga sare si piper
- Intr-un castron de sticla se aseaza un strat de piept cu maioneza, apoi un strat de sfecla, apoi un strat de cascaval ras
- Se continua cu un alt strat de piept de pui, apoi sfecla si apoi cascal
- Se pot aseza pana la 3 straturi
aperitive
Pikelets (Clatite australiene pufoase)
Clatite australiene (Pikelets) – o reteta de clatite pufoase si groase ca si cele americane dar care se fac in Australia
Orez cu lapte si frisca lichida – facut la masina de paine
Orez cu lapte – desertul copilariei mele. Am adaugat frisca lichida si a iesit minunat. Reteta de orez cu lapte si frisca se poate si face la masina de paine la programul de gem.
Turte in tigaie cu branza si ceapa verde
Turte in tigaie – reteta traditionala romaneasca. Turtele in tigaie se fac de obicei in baie de ulei dar pot fi facute si in tigaie cu foarte putin ulei.
Foi de placinta fragede
Cea mai buna reteta de foi de placinta fragede si gustoase.
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · cakes · deliciu · deliciu de weekend · dessert · diete · featured · mancare · mancare sanatoasa · masa festiva · nutritie · recenzii alimente · recipes · retete · retete aperitive · retete bunica · retete casa · Retete craciun · retete culinare · retete delicioase · retete festive · retete gustoase · retete mancare · retete pui · retete rapide · retete Revelion · retete romanesti · Retete sarbatori · retete simple · salata de pui · sanatate · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Retete Sarbatori