Salata de pui, sfecla rosie si cascaval – o salata aperitiv delicioasa si colorata.
Ingrediente Salata de pui
- 1 borcan de 400 g sfecla rosie
- 2 bucati piept de pui
- 200 g cascaval ras
- sare
- piper
- Maioneza (Reteta aici: http://www.deliciudeweekend.ro/maioneza-de-casa/)
Preparare Salata de pui
- Se fierbe pieptul de pui.
- Se face maioneza
- Dupa ce s-a fiert, pieptul de pui, se lasa la racit
- Se taie pieptul in bucati mici
- Se amesteca pieptul fiert cu maioneza si se adauga sare si piper
- Intr-un castron de sticla se aseaza un strat de piept cu maioneza, apoi un strat de sfecla, apoi un strat de cascaval ras
- Se continua cu un alt strat de piept de pui, apoi sfecla si apoi cascal
- Se pot aseza pana la 3 straturi
aperitive
Crema de macrou afumat
Crema de macrou afumat – un aperitiv delicios sau o parte dintr-un mic dejun savuros
Sarmale cu mamaliga si ardei iute
Sarmale cu mamaliga – Reteta de sarmale este cea in foi de varza acra. Mamaliga pufoasa si cremoasa. O reteta traditionala romaneasca pentru masa de Craciun sau de Paste.
Drob de miel
Drobul de miel este un preparat traditional de Paste pregatit din organe si invelit in prapure.
Pasca cu crema de branza fina
Pasca – reteta traditionala de Paste de prajitura cu crema de branza fina, smantana, oua si stafide.
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · cakes · deliciu · deliciu de weekend · dessert · diete · featured · mancare · mancare sanatoasa · masa festiva · nutritie · recenzii alimente · recipes · retete · retete aperitive · retete bunica · retete casa · Retete craciun · retete culinare · retete delicioase · retete festive · retete gustoase · retete mancare · retete pui · retete rapide · retete Revelion · retete romanesti · Retete sarbatori · retete simple · salata de pui · sanatate · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Retete Sarbatori