dec. 2, 2016
18517 Views
Comentariile sunt închise pentru Salata de pui, sfecla rosie si cascaval

Salata de pui, sfecla rosie si cascaval

Written by

Salata de pui, sfecla rosie si cascaval – o salata aperitiv delicioasa si colorata.

Salata pui, cascaval si sfecla rosie

Ingrediente Salata de pui

Preparare Salata de pui

  1. Se fierbe pieptul de pui.
  2. Se face maioneza
  3. Dupa ce s-a fiert, pieptul de pui, se lasa la racit
  4. Se taie pieptul in bucati mici
  5. Se amesteca pieptul fiert cu maioneza si se adauga sare si piper
  6. Intr-un castron de sticla se aseaza un strat de piept cu maioneza, apoi un strat de sfecla, apoi un strat de cascaval ras
  7. Se continua cu un alt strat de piept de pui, apoi sfecla si apoi cascal
  8. Se pot aseza pana la 3 straturi

aperitive

Pasta de macrou afumat

Crema de macrou afumat

Catalinamart. 26, 20211 min read
Crema de macrou afumat – un aperitiv delicios sau o parte dintr-un mic dejun savuros
Sarmale cu mamaliga si ardei iute

Sarmale cu mamaliga si ardei iute

Catalinamart. 6, 20212 min read
Sarmale cu mamaliga – Reteta de sarmale este cea in foi de varza acra. Mamaliga pufoasa si cremoasa. O reteta traditionala romaneasca pentru masa de Craciun sau de Paste.
Drob de miel

Drob de miel

Catalinamart. 3, 20212 min read
Drobul de miel este un preparat traditional de Paste pregatit din organe si invelit in prapure.
Pasca

Pasca cu crema de branza fina

Catalinamart. 2, 20213 min read
Pasca – reteta traditionala de Paste de prajitura cu crema de branza fina, smantana, oua si stafide.
Article Categories:
Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu