Mujdei de usturoi cu smantana si verdeata – O reteta romaneasca de usturoi imbogatit cu smantana si patrunjel.
Ingrediente Mujdei de usturoi
- o capatana de usturoi
- sare
- piper
- 100 ml ulei
- cateva picaturi de lamaie
- 4 linguri smantana grasa
- 3 fire patrunjel sau marar tocat fin
Preparare Mujdei de usturoi
- Usturoiul se piseaza intr-un castron cu putina sare grunjoasa.
- Se piseaza pana devine o pasta
- Se adauga uleiul putin cate putin amestecand continuu
- Se adauga cateva picaturi de lamaie pentru a se lega pasta de usturoi
- Se adauga piper si se amesteca
- La final se adauga smantana si se amesteca apoi verdeata
salate si sosuri
Crema de macrou afumat
Crema de macrou afumat – un aperitiv delicios sau o parte dintr-un mic dejun savuros
Sarmale cu mamaliga si ardei iute
Sarmale cu mamaliga – Reteta de sarmale este cea in foi de varza acra. Mamaliga pufoasa si cremoasa. O reteta traditionala romaneasca pentru masa de Craciun sau de Paste.
Drob de miel
Drobul de miel este un preparat traditional de Paste pregatit din organe si invelit in prapure.
Pasca cu crema de branza fina
Pasca – reteta traditionala de Paste de prajitura cu crema de branza fina, smantana, oua si stafide.
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · deliciu de weekend · diete · garlic sauce · mancare sanatoasa · mujdei cu rosii · mujdei usturoi · nutritie · recenzii alimente · recipes · reteta mujdei · reteta mujdei cu rosii · reteta usturoi · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete rapide · retete romanesti · sanatate · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Salate si sosuri