Ingrediente Scrumbie la cuptor
Preparare Scrumbie la cuptor
- Se spala scrumbia in interior si exterior. Se sareaza si se lasa 15 min sa absoarba sarea.
- Scrumbia se pune in folie de aluminiu sau hartie impreuna cu ierburile si rosiile taiate feliute.
- Se da la cuptor aproximativ 15 minute. Se desface hartia, se adauga feliile de lamiae si se mai lasa 10 min sa se rumeneasca.
- Se serveste cu legume fierte
delicii cu peste si fructe de mare
Cartofi dulci la cuptor cu usturoi si parmezan
Cartofi dulci la cuptor amestecati cu pasta de usturoi, condimente si parmezan ras.
Cartofi gratinati
Cartofi gratinati – Deliciosi si crocanti, preparati la cuptor cu cascaval, branza si smantana
Fructe de mare la tigaie cu unt si usturoi
Fructe de mare la tigaie – cozi de creveti Black Tiger si bucati de crab trase la tigaie in unt si usturoi
Lapte de pasare
Lapte de pasare – desertul copilariei, format dintr-o crema fina si dulce de vanilie si din bulgari de spuma de albus
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · cakes · deliciu · deliciu de weekend · dessert · diete · mancare sanatoasa · nutritie · recenzii alimente · recipes · retete · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete rapide · retete romanesti · sanatate · scrumbie la cuptor · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Fructe de mare si peste