Ingrediente Scrumbie la cuptor
Preparare Scrumbie la cuptor
- Se spala scrumbia in interior si exterior. Se sareaza si se lasa 15 min sa absoarba sarea.
- Scrumbia se pune in folie de aluminiu sau hartie impreuna cu ierburile si rosiile taiate feliute.
- Se da la cuptor aproximativ 15 minute. Se desface hartia, se adauga feliile de lamiae si se mai lasa 10 min sa se rumeneasca.
- Se serveste cu legume fierte
delicii cu peste si fructe de mare
Mancare de bulgur
Mancare de bulgur – blugurul este un grau macinat grosier. Se gateste similar cu orezul sau cuscusul si este foarte hranitor.
Placinta cu dovleac
Placinta cu dovleac – delicata, aromata si senzationala la gust, cu foi fragede si multa umplutura de dovleac.
Fursecuri fragede cu gem de prune
Fursecuri fragede cu gem de prune – delicioase, gustoase, se topesc in gura
Barbuni la gratar
Barbuni la gratar – barbunii au o carne dulce si gustoasa. Facuti la gratar, simplu, doar cu sare, piper si putina lamaie si ies deliciosi.
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · cakes · deliciu · deliciu de weekend · dessert · diete · mancare sanatoasa · nutritie · recenzii alimente · recipes · retete · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete rapide · retete romanesti · sanatate · scrumbie la cuptor · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Fructe de mare si peste