Mujdei de usturoi cu smantana si verdeata – O reteta romaneasca de usturoi imbogatit cu smantana si patrunjel.
Ingrediente Mujdei de usturoi
- o capatana de usturoi
- sare
- piper
- 100 ml ulei
- cateva picaturi de lamaie
- 4 linguri smantana grasa
- 3 fire patrunjel sau marar tocat fin
Preparare Mujdei de usturoi
- Usturoiul se piseaza intr-un castron cu putina sare grunjoasa.
- Se piseaza pana devine o pasta
- Se adauga uleiul putin cate putin amestecand continuu
- Se adauga cateva picaturi de lamaie pentru a se lega pasta de usturoi
- Se adauga piper si se amesteca
- La final se adauga smantana si se amesteca apoi verdeata
salate si sosuri
Pikelets (Clatite australiene pufoase)
Clatite australiene (Pikelets) – o reteta de clatite pufoase si groase ca si cele americane dar care se fac in Australia
Orez cu lapte si frisca lichida – facut la masina de paine
Orez cu lapte – desertul copilariei mele. Am adaugat frisca lichida si a iesit minunat. Reteta de orez cu lapte si frisca se poate si face la masina de paine la programul de gem.
Turte in tigaie cu branza si ceapa verde
Turte in tigaie – reteta traditionala romaneasca. Turtele in tigaie se fac de obicei in baie de ulei dar pot fi facute si in tigaie cu foarte putin ulei.
Foi de placinta fragede
Cea mai buna reteta de foi de placinta fragede si gustoase.
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · deliciu de weekend · diete · garlic sauce · mancare sanatoasa · mujdei cu rosii · mujdei usturoi · nutritie · recenzii alimente · recipes · reteta mujdei · reteta mujdei cu rosii · reteta usturoi · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete rapide · retete romanesti · sanatate · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Salate si sosuri