Shaorma de pui facuta in casa – pui fript, cartofi prajiti, sumac, sare, piper si o maioneza delicioasa de usturoi.
Ingrediente Shaorma de pui
- un piept de pui
- 1 ceapa alba
- 3 cartofi
- ulei pentru prajit cartofii
- sumac
- iaurt
- Maioneza de usturoi (Reteta aici: http://www.deliciudeweekend.ro/maioneza-de-usturoi-cu-lapte/)
- patrunjel
- lipii din comert
- sare
- piper

Preparare Shaorma de pui
- Pieptul de pui se marineaza in iaurt si sumac (min 4 ore tinut in frigier acoperit)
- Salata de ceapa – cu sumac (se lasa rondelele de ceapa in apa aprox 15 minute si apoi se scurg si se amesteca cu sumacul)
- Dupa ce s-a marinat, pieptul de pui se taie bucatele si se frige in tigaie unsa cu putin ulei
- Cartofi se taie subtiri si se prajesc in baie de ulei
- Lipia se desface in doua si se foloseste doar o parte. Se unge cu maioneza de usturoi
- Ingredientele se amesteca intr-un bol apoi se pun in lipie si se ruleaza
- Sau se pot pune toate ingreidentele pe farfurie si se serveste asa


Post Grid #1
Taitei cu lapte
Taitei cu lapte – Desertul copilariei este cremos si delicios, preparat cu taitei, lapte, frisca lichida, vanilie si scortioara.
Salata Tabbouleh
Salata Tabbouleh – salata din bucataria arabeasca cu mult patrunjel, rosii, suc de lamaie si condimente specifice.
Cartofi dulci gratinati
Cartofi dulci gratinati – imi place reteta asta senzationala deoarece se umfla in cuptor si arata ca un sufleu
Ciorba acra cu legume
Ciorba acra cu legume – o ciorba fantastica, acrita cu bors, ca la mama acasa
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · cakes · deliciu · deliciu de weekend · dessert · diete · gateste · kebab · mancare sanatoasa · nutritie · recenzii alimente · recipes · retete · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete rapide · retete romanesti · sanatate · sandvis kebab · Shaorma de pui facuta in casa · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Pasare