aug. 11, 2018
3672 Views
Comentariile sunt închise pentru Bibilica la cuptor cu ciuperci – in vas roman

Bibilica la cuptor cu ciuperci – in vas roman

Written by

Reteta de bibilica la cuptor cu ciuperci este de la verisoara mea din Franta. Este o reteta speciala preparata cu vin rosu. O nebunie!

Reteta de bibilica la cuptor cu ciuperci se pregateste in vasul roman pentru ca rumenirea sa se faca cat mai uniform.

Ingrediente Bibilica la cuptor

  • o bibilica
  • 1 sticla de vin rosu
  • 2 crengute de rozmarin
  • 10 catei usturoi taiati feliute
  • 300 g ciuperci
  • sare, piper

Preparare Bibilica la cuptor

  1. Se pregateste vasul roman (se lasa in apa cel putin 10 minute)
  2. Se spala bibilica si se tamponeaza cu un prosop
  3. Se pune bibilica in vasul roman
  4. Se toarna vinul peste bibilica (nu se pune apa, doar vin)
  5. Se adauga usturoiul taiat feliute si crengutele de rozmarin
  6. Se adauga sare si piper
  7. Se acopera vasul si se pune in cuptor la foc mic – mediu
  8. Se lasa 2 ore
  9. Se adauga apoi ciupercile
  10. Se mai lasa maxim 15 minute
Bibilica la cuptor cu ciuperci
Article Categories:
Pasare · Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu