dec. 26, 2014
5421 Views
Comentariile sunt închise pentru Scrumbie la cuptor

Scrumbie la cuptor

Written by

 Ingrediente Scrumbie la cuptor

  • 1 scrumbie
  • putina sare
  • 5 Rosii cherry
  • jumatate de lamaie
  • Cimbru si rozmarin uscat

Preparare Scrumbie la cuptor

  1. Se spala scrumbia in interior si exterior. Se sareaza si se lasa 15 min sa absoarba sarea.
  2. Scrumbia se pune in folie de aluminiu sau hartie impreuna cu ierburile si rosiile taiate feliute.
  3. Se da la cuptor aproximativ 15 minute. Se desface hartia, se adauga feliile de lamiae si se mai lasa 10 min sa se rumeneasca.
  4. Se serveste cu legume fierte

delicii cu peste si fructe de mare

Salata de vinete cu iaurt

Salata de vinete cu iaurt

Catalinadec. 26, 20141 min read
O reteta greceasca de salata de vinete cu iaurt.
Cheesecake-cu-zmeura

Cheesecake cu zmeura si crema ciocolata alba

Catalinadec. 26, 20142 min read
Cheesecake cu zmeura si cu o crema fina si dulce de ciocolata alba.
Maioneza de usturoi cu lapte

Maioneza de usturoi cu lapte

Catalinadec. 26, 20141 min read
Maioneza de usturoi cu lapte – Aceasta este o reteta potrivita pentru cartofi prajiti si fripturi. Maioneza de lapte are un gust fin si delicios.
Labneh – branza din iaurt

Labneh – Branza din Iaurt

Catalinadec. 26, 20141 min read
Ingrediente Labneh Iaurt gras (eu folosesc de vaca si bivolita) Ulei de masline Sumac Preparare […]
Article Categories:
Fructe de mare si peste

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu