dec. 26, 2014
2341 Views
Comentariile sunt închise pentru Labneh – Branza din Iaurt

Labneh – Branza din Iaurt

Written by

Ingrediente Labneh

  • Iaurt gras (eu folosesc de vaca si bivolita)
  • Ulei de masline
  • Sumac

Preparare Labneh

  1. Iaurtul se pune intr-un tifon (eu folosesc o panza de tifon patrata 50*50 cm dimensiuni).
  2. Se aduna cele 4 colturi ale tifonului si se leaga doua cu doua.
  3. Se aseaza intr-un cilindru inalt iar nodul trebuie sa ramana afara…in asa fel incat tifonul sa nu atinga fundul vasului pentru ca iaurtul sa aiba loc sa se scurga.
  4. Vasul se pune in frigider aproximativ 2 zile.
  5. Dupa doua zile se scoate branza din tifon si se amesteca cu ulei de masline.SANYO DIGITAL CAMERA SANYO DIGITAL CAMERA
  6. Se poate folosi ca aperitiv presarat cu sumac sau in sandwich de lipie cu ardei gras sau masline
Article Categories:
Aperitive / Mic Dejun

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu