dec. 2, 2016
18524 Views
Comentariile sunt închise pentru Salata de pui, sfecla rosie si cascaval

Salata de pui, sfecla rosie si cascaval

Written by

Salata de pui, sfecla rosie si cascaval – o salata aperitiv delicioasa si colorata.

Salata pui, cascaval si sfecla rosie

Ingrediente Salata de pui

Preparare Salata de pui

  1. Se fierbe pieptul de pui.
  2. Se face maioneza
  3. Dupa ce s-a fiert, pieptul de pui, se lasa la racit
  4. Se taie pieptul in bucati mici
  5. Se amesteca pieptul fiert cu maioneza si se adauga sare si piper
  6. Intr-un castron de sticla se aseaza un strat de piept cu maioneza, apoi un strat de sfecla, apoi un strat de cascaval ras
  7. Se continua cu un alt strat de piept de pui, apoi sfecla si apoi cascal
  8. Se pot aseza pana la 3 straturi

aperitive

Cheesecake-cu-zmeura

Cheesecake cu zmeura si crema ciocolata alba

Catalinadec. 26, 20142 min read
Cheesecake cu zmeura si cu o crema fina si dulce de ciocolata alba.
Maioneza de usturoi cu lapte

Maioneza de usturoi cu lapte

Catalinadec. 26, 20141 min read
Maioneza de usturoi cu lapte – Aceasta este o reteta potrivita pentru cartofi prajiti si fripturi. Maioneza de lapte are un gust fin si delicios.
Labneh – branza din iaurt

Labneh – Branza din Iaurt

Catalinadec. 26, 20141 min read
Ingrediente Labneh Iaurt gras (eu folosesc de vaca si bivolita) Ulei de masline Sumac Preparare […]
scrumbie la cuptor

Scrumbie la cuptor

Catalinadec. 26, 20141 min read
 Ingrediente Scrumbie la cuptor 1 scrumbie putina sare 5 Rosii cherry jumatate de lamaie Cimbru […]
Article Categories:
Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu