Friptura de ied frageda si delicioasa, perfecta pentru masa de Paste.
Ingrediente Friptura de ied
- cateva bucati carne de ied
- 1 pahar de vin alb sec
- ulei de masline
- 1 morcov
- 1 rosie
- 1/2 lamaie
- cimbru
- rozmarin
- boia
- 1 legatura patrunjel
- 2-3 catei de usturoi
- 2-3 fire de usturoi verde
- piper boabe
Preparare Friptura de ied
- Carnea de ied se spala si apoi se taie bucati
- Se aseaza intr-o tava inalta
- Se toaca legumele cubulete si se pun peste carne
- Se pun condimentele
- Se adauga uleiul si vinul
- Se acopera si se da la cuptor
- Se lasa aproxamativ 2 ore
Fripturi
Muschi de vita pe gratar
Secretele unui muschi de vita perfect si fraged le veti gasi la inceputul acestei retete.
Tocanita rapida de pui cu sos rosu si mamaliguta
O reteta rapida si delicioasa de tocanita cu pui si sos de rosii.
Placinta de dovleac cu foi fragede
Cea mai buna reteta de placinta de dovleac cu foi de fragede si gustoase.
Homar cu unt aromatizat
Fructele de mare sunt savuroase. Carnea de homar este deosebit de gustoasa si dulce. Cu putin unt si usturoi devine un deliciu.
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · cakes · deliciu · deliciu de weekend · dessert · diete · friptura · Friptura de ied · friptura reteta · mancare sanatoasa · nutritie · recenzii alimente · recipes · retete · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete de Paste · retete delicioase · retete la cuptor · retete rapide · retete romanesti · sanatate · tasty recipes · weekend delight