apr. 2, 2017
5694 Views
Comentariile sunt închise pentru Friptura de ied

Friptura de ied

Written by

Friptura de ied frageda si delicioasa, perfecta pentru masa de Paste.

Ingrediente Friptura de ied

  • cateva bucati carne de ied
  • 1 pahar de vin alb sec
  • ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1/2 lamaie
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 fire de usturoi verde
  • piper boabe

Preparare Friptura de ied

  1. Carnea de ied se spala si apoi se taie bucati
  2. Se aseaza intr-o tava inalta
  3. Se toaca legumele cubulete si se pun peste carne
  4. Se pun condimentele
  5. Se adauga uleiul si vinul
  6. Se acopera si se da la cuptor
  7. Se lasa aproxamativ 2 ore

Fripturi

Friptura vita - muschi de vita

Muschi de vita pe gratar

Catalinasept. 28, 20202 min read
Secretele unui muschi de vita perfect si fraged le veti gasi la inceputul acestei retete.
Tocanita rapida de pui cu sos rosu

Tocanita rapida de pui cu sos rosu si mamaliguta

Catalinaaug. 14, 20202 min read
O reteta rapida si delicioasa de tocanita cu pui si sos de rosii.
Placinta dovleac cu foi fragede

Placinta de dovleac cu foi fragede

Catalinaiul. 5, 20203 min read
Cea mai buna reteta de placinta de dovleac cu foi de fragede si gustoase.
Homar cu unt aromatizat

Homar cu unt aromatizat

Catalinaiun. 24, 20201 min read
Fructele de mare sunt savuroase. Carnea de homar este deosebit de gustoasa si dulce. Cu putin unt si usturoi devine un deliciu.
Article Categories:
Retete de Paste · Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu