apr. 2, 2017
5692 Views
Comentariile sunt închise pentru Friptura de ied

Friptura de ied

Written by

Friptura de ied frageda si delicioasa, perfecta pentru masa de Paste.

Ingrediente Friptura de ied

  • cateva bucati carne de ied
  • 1 pahar de vin alb sec
  • ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1/2 lamaie
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 fire de usturoi verde
  • piper boabe

Preparare Friptura de ied

  1. Carnea de ied se spala si apoi se taie bucati
  2. Se aseaza intr-o tava inalta
  3. Se toaca legumele cubulete si se pun peste carne
  4. Se pun condimentele
  5. Se adauga uleiul si vinul
  6. Se acopera si se da la cuptor
  7. Se lasa aproxamativ 2 ore

Fripturi

Chifle pufoase cu lapte

Chifle pufoase cu lapte

Catalinadec. 26, 20202 min read
Chifle pufoase si delicioase preparate cu lapte si unt.
Mucenici muntenesti

Mucenici muntenesti fierti, cu nuca

Catalinadec. 1, 20201 min read
Mucenici muntenesti – o reteta traditionala de mucenici fierti in sirop aromat cu scortisoara, coaja de lamaie si portocala. Deasupra se presara nuca prajita si scortisoara.
Mucenici Moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Catalinadec. 1, 20203 min read
Mucenici Moldovenesti – o reteta traditionala de mucenici insiropati si presarati cu miez de nuca crocant. Mucenicii se fac cu ocazia zilei de 9 martie, ziua in care Biserica ii praznuieste pe cei 40 de Sfinti Mucenici.
Rulada cu crema de cacao si nuci

Rulada cu crema de cacao si nuci

Catalinanov. 7, 20202 min read
Rulada cu crema de cacao si nuci – o reteta cu blat subtire si crema delicioasa de cacao si ciocolata, presarata cu nuci.
Article Categories:
Retete de Paste · Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu