apr. 2, 2017
5683 Views
Comentariile sunt închise pentru Friptura de ied

Friptura de ied

Written by

Friptura de ied frageda si delicioasa, perfecta pentru masa de Paste.

Ingrediente Friptura de ied

  • cateva bucati carne de ied
  • 1 pahar de vin alb sec
  • ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1/2 lamaie
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 fire de usturoi verde
  • piper boabe

Preparare Friptura de ied

  1. Carnea de ied se spala si apoi se taie bucati
  2. Se aseaza intr-o tava inalta
  3. Se toaca legumele cubulete si se pun peste carne
  4. Se pun condimentele
  5. Se adauga uleiul si vinul
  6. Se acopera si se da la cuptor
  7. Se lasa aproxamativ 2 ore

Fripturi

Pikelets clatite australiene pufoase

Pikelets (Clatite australiene pufoase)

Catalinadec. 7, 20141 min read
Clatite australiene (Pikelets) – o reteta de clatite pufoase si groase ca si cele americane dar care se fac in Australia
Orez cu lapte si frisca lichida

Orez cu lapte si frisca lichida – facut la masina de paine

Catalinadec. 6, 20141 min read
Orez cu lapte – desertul copilariei mele. Am adaugat frisca lichida si a iesit minunat. Reteta de orez cu lapte si frisca se poate si face la masina de paine la programul de gem.
Turte in tigaie cu branza si ceapa verde

Turte in tigaie cu branza si ceapa verde

Catalinadec. 6, 20142 min read
Turte in tigaie – reteta traditionala romaneasca. Turtele in tigaie se fac de obicei in baie de ulei dar pot fi facute si in tigaie cu foarte putin ulei.
Foi de placinta fragede - Placinta de dovleac

Foi de placinta fragede

Catalinadec. 6, 20142 min read
Cea mai buna reteta de foi de placinta fragede si gustoase.
Article Categories:
Retete de Paste · Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu