apr. 2, 2017
5684 Views
Comentariile sunt închise pentru Friptura de ied

Friptura de ied

Written by

Friptura de ied frageda si delicioasa, perfecta pentru masa de Paste.

Ingrediente Friptura de ied

  • cateva bucati carne de ied
  • 1 pahar de vin alb sec
  • ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1/2 lamaie
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 fire de usturoi verde
  • piper boabe

Preparare Friptura de ied

  1. Carnea de ied se spala si apoi se taie bucati
  2. Se aseaza intr-o tava inalta
  3. Se toaca legumele cubulete si se pun peste carne
  4. Se pun condimentele
  5. Se adauga uleiul si vinul
  6. Se acopera si se da la cuptor
  7. Se lasa aproxamativ 2 ore

Fripturi

Varza de bruxelles

Varza de Bruxelles

Catalinafeb. 28, 20211 min read
Varza de Bruxelles, o garnitura delicioasa, plina de vitamine si crocanta.
Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu galuste

Catalinafeb. 27, 20212 min read
Supa de pui cu galuste – o reteta de supa delicioasa cu galuste pufoase
Clatite japoneze extra pufoase

Clatite japoneze extra pufoase

Catalinafeb. 26, 20212 min read
Clatite japoneze extra pufoase – o reteta de clatite mult mai pufoase decat clatitele americane.
Inghetata de vanilie

Inghetata de vanilie

Catalinafeb. 1, 20212 min read
Inghetata de vanilie – Deliciul copilariei, desertul racoros pentru zilele fierbinti de vara.
Article Categories:
Retete de Paste · Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu