apr. 2, 2017
5696 Views
Comentariile sunt închise pentru Friptura de ied

Friptura de ied

Written by

Friptura de ied frageda si delicioasa, perfecta pentru masa de Paste.

Ingrediente Friptura de ied

  • cateva bucati carne de ied
  • 1 pahar de vin alb sec
  • ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1/2 lamaie
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 fire de usturoi verde
  • piper boabe

Preparare Friptura de ied

  1. Carnea de ied se spala si apoi se taie bucati
  2. Se aseaza intr-o tava inalta
  3. Se toaca legumele cubulete si se pun peste carne
  4. Se pun condimentele
  5. Se adauga uleiul si vinul
  6. Se acopera si se da la cuptor
  7. Se lasa aproxamativ 2 ore

Fripturi

Placinta de mere, inghetata si frisca

Placinta de mere

Catalinaiun. 11, 20202 min read
Reteta de placinta de mere este o reteta internationala. Cu inghetata si frisca pe deasupra este minunata si delicioasa.
Saramura de peste

Saramura de peste

Catalinaiun. 11, 20202 min read
Savuroasa este aceasta reteta de saramura de peste. Putin iute, putin dulce, putin usturoiata…un deliciu.
Salata orientala

Salata orientala

Catalinaiun. 10, 20201 min read
Salata orientala este o reteta romaneasca care se prepara in orice casa din ingrediente simple.
Budinca cu dovlecei, mozzarella si carne de vita

Budinca cu dovlecel, mozzarella si carne de vita – DIVERSIFICARE

Catalinaiun. 10, 20201 min read
Atunci cand bebelusul tau incepe sa manance bucati ii poti pregati o budinca cu dovlecel, mozzarella si carne de vita.
Article Categories:
Retete de Paste · Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu