iun. 10, 2020
1717 Views
Comentariile sunt închise pentru Budinca cu dovlecel, mozzarella si carne de vita – DIVERSIFICARE

Budinca cu dovlecel, mozzarella si carne de vita – DIVERSIFICARE

Written by

Atunci cand bebelusul tau incepe sa manance bucati ii poti pregati o budinca cu dovlecel, mozzarella si carne de vita.

Important: Consulta intotdeauna pediatrul copilului legat de procesul de diversificare cat si de introducerea alimentelor noi.

Pentru luna a 9 a (atunci cand bebelusul incepe sa manance bucati)

Necesar – o forma mica pentru copt

Ingrediente Budinca cu Dovlecel

  • 1/4 dovlecel tanar
  • 2 oua
  • 100 g mozzarella
  • 1 bucata mica de carne de vita fiarta in prealabil (eu o fierb la oala sub presiune timp de 1 ora si iese foarte frageda)
  • unt pentru uns vasul

Preparare

  1. Se preincalzeste cuptorul
  2. Se bat ouale cu o furculita
  3. Se da dovlecelul pe razatoarea mare
  4. Se taie bucati carnea si mozzarella
  5. Se unge forma cu putin unt
  6. Se pune compozitia in forma
  7. Se da la cuptor pentru 25 de minute la foc mediu pana se rumeneste frumos

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu