dec. 26, 2014
5540 Views
Comentariile sunt închise pentru Cheesecake cu zmeura si crema ciocolata alba

Cheesecake cu zmeura si crema ciocolata alba

Written by

Cheesecake cu zmeura si cu o crema fina si dulce de ciocolata alba.

  • Necesar: forma cu diametrul de 25 cm
  • Timp de pregatire: 20 de minute
  • Timp la frigider: minim 2 ore

 Ingrediente Cheesecake cu zmeura

  • 200 g zmeura
  • 1 cutie crema de branza 200 g
  • 300 ml frisca lichida (eu folosesc President sau Dorna cu 35% grasime)
  • 150 g zahar pudra
  • 1 ciocolata alba
  • 2 briose de ciocolata
  • 1 pachet de biscuiti
  • cereale crunchy
  • 50 g unt
  • putin lapte

Preparare Cheesecake cu zmeura

  1. Se zdrobesc biscuiti, briosele si cerealele la robot.
  2. Untul topit se pune peste amestecul de biscuiti. se amesteca bine pana se absoarbe untul. Amestecul trebuie sa fie lipicios. Daca nu e, puneti putin lapte.
  3. Se pune amestecul de biscuiti intr-o forma rotunda (de tort0) si se preseaza cu lingura pe fundul tavii.
  4. Smantana lichida se bate pana devine frisca (Atentie: in functie de tipul de smantana lichida se adauga sau nu zahar pudra, in timp ce faceti frisca. Unele produse sunt deja indulcite altele nu. Daca nu este indulcita se adauga 1 lingura de zahar pudra la 100 ml)
  5. Crema de branza se pune intr-un bol si se amesteca cu zaharul. Se adauga frisca peste crema de branza si apoi ciocolata alba topita. Se amesteca
  6. Tot amestecul se toarna peste blatul de biscuiti.
  7. Se decoreaza cu zmeura.
Cheesecake-cu-zmeura

delcii cu frisca si cioco

Pasta de macrou afumat

Crema de macrou afumat

Catalinamart. 26, 20211 min read
Crema de macrou afumat – un aperitiv delicios sau o parte dintr-un mic dejun savuros
Sarmale cu mamaliga si ardei iute

Sarmale cu mamaliga si ardei iute

Catalinamart. 6, 20212 min read
Sarmale cu mamaliga – Reteta de sarmale este cea in foi de varza acra. Mamaliga pufoasa si cremoasa. O reteta traditionala romaneasca pentru masa de Craciun sau de Paste.
Drob de miel

Drob de miel

Catalinamart. 3, 20212 min read
Drobul de miel este un preparat traditional de Paste pregatit din organe si invelit in prapure.
Pasca

Pasca cu crema de branza fina

Catalinamart. 2, 20213 min read
Pasca – reteta traditionala de Paste de prajitura cu crema de branza fina, smantana, oua si stafide.

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu