ian. 3, 2021
3844 Views
Comentariile sunt închise pentru Barbuni la gratar

Barbuni la gratar

Written by

Barbuni la gratar – barbunii au o carne dulce si gustoasa. Facuti la gratar, simplu, doar cu sare, piper si putina lamaie si ies deliciosi.

Ingrediente Barbuni la gratar

Preparare Barbuni la gratar

  1. Barbunii se curata de intestine si se spala
  2. Se tamponeaza cu un servetel si se pun pe o farfurie si se sareaza pe ambele parti
  3. Gratarul se pune pe foc la foc mediu-mare
  4. Se aseaza pestii pe gratar cand acesta este foarte incins
  5. Se lasa cate 6 minute pe fiecare parte
  6. La final se stoarce putina zeama de lamaie deasupra
Barbuni la gratar
Barbuni la gratar

delicii cu peste si fructe de mare

scrumbie la cuptor

Scrumbie la cuptor

Catalinadec. 26, 20141 min read
 Ingrediente Scrumbie la cuptor 1 scrumbie putina sare 5 Rosii cherry jumatate de lamaie Cimbru […]
Caras prajit cu mujdei

Caras prajit cu mujdei

Catalinadec. 26, 20141 min read
O reteta delicioasa de caras prajit cu mujdei.
Scoici vongole cu spaghete, rosii, usturoi si patrunjel

Scoici vongole cu spaghete, rosii, usturoi si patrunjel

Catalinadec. 7, 20141 min read
O reteta de ccoici vongole pregatie cu cu spaghete si un sos de rosii cu usturoi si patrunjel
Article Categories:
Fructe de mare si peste · Gratar

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu