Mujdei de usturoi cu smantana si verdeata – O reteta romaneasca de usturoi imbogatit cu smantana si patrunjel.
Ingrediente Mujdei de usturoi
- o capatana de usturoi
- sare
- piper
- 100 ml ulei
- cateva picaturi de lamaie
- 4 linguri smantana grasa
- 3 fire patrunjel sau marar tocat fin
Preparare Mujdei de usturoi
- Usturoiul se piseaza intr-un castron cu putina sare grunjoasa.
- Se piseaza pana devine o pasta
- Se adauga uleiul putin cate putin amestecand continuu
- Se adauga cateva picaturi de lamaie pentru a se lega pasta de usturoi
- Se adauga piper si se amesteca
- La final se adauga smantana si se amesteca apoi verdeata
salate si sosuri
Prajitura cu vafe, mascarpone si zmeura – Deliciu de Weekend
Prajitura cu vafe, mascarpone si zmeura Deliciu de Weekend – o prajitura care se face foarte rapid, care arata senzational si care are un gust delicios.
Pasta de fasole cu tahini
O reteta aperitiv de pasta de fasole cu tahini (pasta de susan) si cu usturoi.
Clatite cu mascarpone (de cacao)
Clatite cu mascarpone – clatite delicioase de cacao umplute cu crema fina de mascarpone
Frisca naturala
Cum se bate frisca naturala? Frisca naturala este obtinuta din smantana proaspata grasa (35% grasime). Se face usor daca respectati cateva lucruri de baza.
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · deliciu de weekend · diete · garlic sauce · mancare sanatoasa · mujdei cu rosii · mujdei usturoi · nutritie · recenzii alimente · recipes · reteta mujdei · reteta mujdei cu rosii · reteta usturoi · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete rapide · retete romanesti · sanatate · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Salate si sosuri