apr. 2, 2017
5701 Views
Comentariile sunt închise pentru Friptura de ied

Friptura de ied

Written by

Friptura de ied frageda si delicioasa, perfecta pentru masa de Paste.

Ingrediente Friptura de ied

  • cateva bucati carne de ied
  • 1 pahar de vin alb sec
  • ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1/2 lamaie
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 fire de usturoi verde
  • piper boabe

Preparare Friptura de ied

  1. Carnea de ied se spala si apoi se taie bucati
  2. Se aseaza intr-o tava inalta
  3. Se toaca legumele cubulete si se pun peste carne
  4. Se pun condimentele
  5. Se adauga uleiul si vinul
  6. Se acopera si se da la cuptor
  7. Se lasa aproxamativ 2 ore

Fripturi

creme brulee crema zahar ars

Crema de zahar ars fara zahar ars / Creme brulee

Catalinamai 12, 20192 min read
Creme brulee – O reteta de zahar ars fara caramel pentru cei care prefera doar crema.
Paste cu sos de rosii

Paste cu sos de rosii

Catalinamart. 1, 20191 min read
Reteta italieneasca de paste cu sos de rosii gustos si aromat.
Quiche cu cartofi si jambon (20)

Quiche cu jambon si cartofi – Reteta video

Catalinafeb. 27, 20191 min read
Inlocuiti aluatul clasic cu felii de cartofi pentru a prepara o reteta rapida de Quiche.
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Catalinafeb. 24, 20191 min read
Cartofi taranesti, o retetea traditionala, delicioasa si plina de arome.
Article Categories:
Retete de Paste · Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu