ian. 3, 2021
3842 Views
Comentariile sunt închise pentru Barbuni la gratar

Barbuni la gratar

Written by

Barbuni la gratar – barbunii au o carne dulce si gustoasa. Facuti la gratar, simplu, doar cu sare, piper si putina lamaie si ies deliciosi.

Ingrediente Barbuni la gratar

Preparare Barbuni la gratar

  1. Barbunii se curata de intestine si se spala
  2. Se tamponeaza cu un servetel si se pun pe o farfurie si se sareaza pe ambele parti
  3. Gratarul se pune pe foc la foc mediu-mare
  4. Se aseaza pestii pe gratar cand acesta este foarte incins
  5. Se lasa cate 6 minute pe fiecare parte
  6. La final se stoarce putina zeama de lamaie deasupra
Barbuni la gratar
Barbuni la gratar

delicii cu peste si fructe de mare

Guvizi prajiti cu mujdei si cartofi prajiti

Guvizi prajiti cu mujdei si cartofi prajiti

Catalinaoct. 30, 20161 min read
Guvizi prajiti cu mujdei si cartofi prajiti – Guvizii au carnea dulce si prajiti sunt deliciosi.
Somon cu legume si cartofi

Somon cu legume

Catalinaoct. 16, 20161 min read
Somonul este un peste foarte hranitor si foarte gustos. Reteta de somon cu legume este o reteta clasica.
Tocanita de fructe de mare (scoici si creveti)

Tocanita de fructe de mare (scoici si creveti)

Catalinafeb. 21, 20162 min read
Ingrediente Tocanita de fructe de mare 500 g creveti proaspeti 500 g scoici – midii […]
Salata de peste afumat

Salata de peste afumat

Catalinaian. 9, 20161 min read
Salata de peste – pestele afumat are un gust deosebit cu putina ceapa, lamaie si piper
Article Categories:
Fructe de mare si peste · Gratar

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu