My Travel blog HolidayAndTrips.com
oct. 16, 2016
408 Views

Somon cu legume

Written by
My Travel blog HolidayAndTrips.com

Ingrediente:

  • 1 medalion de somon
  • 7-8 cartofi noi, mici
  • 5-6 cateva pastai de fasole verde
  • 2 linguri porumb fiert
  • 5 rosii cherry
  • 1 legatura marar
  • sare, piper

Preparare:

  1. Se incalzeste cuptorul
  2. Intr-o tigaie cu strat anti aderent se aseaza legumele (cartofii intepati cu in cutit, fasolea verde taiata pe jumatate, porumbul boabe, rosiile, mararul tocat, sare, piper)
  3. Se pune medalionul de somon deasupra legumelor
  4. Se inveleste cu o folie de aluminiu sau punga pentru copt
  5. Se da la cuptor 20 minute la foc mediu
  6. Dupa 15 minute se inlatura folia si se lasa sa se rumeneasca (eu folosesc grill-ul pentru rumenire 🙂 )
Article Categories:
Fructe de mare si peste
My Travel blog HolidayAndTrips.com
Catalina

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *