Shaorma de pui facuta in casa – pui fript, cartofi prajiti, sumac, sare, piper si o maioneza delicioasa de usturoi.
Ingrediente Shaorma de pui
- un piept de pui
- 1 ceapa alba
- 3 cartofi
- ulei pentru prajit cartofii
- sumac
- iaurt
- Maioneza de usturoi (Reteta aici: http://www.deliciudeweekend.ro/maioneza-de-usturoi-cu-lapte/)
- patrunjel
- lipii din comert
- sare
- piper

Preparare Shaorma de pui
- Pieptul de pui se marineaza in iaurt si sumac (min 4 ore tinut in frigier acoperit)
- Salata de ceapa – cu sumac (se lasa rondelele de ceapa in apa aprox 15 minute si apoi se scurg si se amesteca cu sumacul)
- Dupa ce s-a marinat, pieptul de pui se taie bucatele si se frige in tigaie unsa cu putin ulei
- Cartofi se taie subtiri si se prajesc in baie de ulei
- Lipia se desface in doua si se foloseste doar o parte. Se unge cu maioneza de usturoi
- Ingredientele se amesteca intr-un bol apoi se pun in lipie si se ruleaza
- Sau se pot pune toate ingreidentele pe farfurie si se serveste asa


Post Grid #1
Scoici vongole cu spaghete, rosii, usturoi si patrunjel
O reteta de ccoici vongole pregatie cu cu spaghete si un sos de rosii cu usturoi si patrunjel
Pikelets – Clatite australiene cu Nutella si banane
Pikelets – Clatite australiene cu Nutella si banane – clatite pufoase cu Nutella si banane
Pui umplut cu naut reteta lui Gordon Ramsay
Pui umplut cu naut – reteta lui Gordon Ramsay de pui la cuptor umplut
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · cakes · deliciu · deliciu de weekend · dessert · diete · gateste · kebab · mancare sanatoasa · nutritie · recenzii alimente · recipes · retete · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete rapide · retete romanesti · sanatate · sandvis kebab · Shaorma de pui facuta in casa · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Pasare