dec. 7, 2014
6783 Views
Comentariile sunt închise pentru Pui umplut cu naut reteta lui Gordon Ramsay

Pui umplut cu naut reteta lui Gordon Ramsay

Written by

Pui umplut cu naut – reteta lui Gordon Ramsay de pui la cuptor umplut

Ingrediente Pui umplut cu naut

  • un Pui pentru Grill
  • 100 g unt
  • 4 frunze de salvie
  • jumatate de lingurita de cimbru
  • 2 conserve de 400 g de Naut
  • coaja rasa de la o lamaie bio
  • jumatate de lamaie
  • 1 ardei iute
  • 1 capatana de usturoi
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline

Preparare Pui umplut cu naut

  1. Se amesteca untul moale cu salvia si 3/4 din cimbru
  2. Se unge puiul cu amestecul de unt pe sub piele (se desprinde pielea usor cu degetele si se impinge untul dedesubt)
  3. Boabele de naut se amesteca cu coaja rasa de lamaie, cu ardeii tocati, sare, cimbru si piper
  4. Se pune o parte de naut in interiorul puiului si se acopera cu jumatate de lamaie
  5. Restul de naut se pune intr-o oala de lut putin inalta
  6. Se aseaza deasupra o capatana de usturoi taiata in doua apoi se aseaza puiul (in picioare)
  7. Se stropeste cu ulei de masline. Deasupra se aseaza o folie (am pus poze cum trebuie sa arate in oala si cum trebuie invelit).
  8. SANYO DIGITAL CAMERA
  9. Se da la cuptor pt 2 ore la foc mic /mediu. Se scoate folia dupa o ora si jumatate ca sa se rumeneasca puiul
  10. SANYO DIGITAL CAMERA
  11. Se scoate si se zdrobeste nautul cu usturoiul (usturoiul se scoate si se storceste ca sa curga zeama peste naut si sa inlaturati coaja) pana devine o pasta (e ok sa mai ramana si boabe de naut…se mai poate adauga si ulei de masline)

retete cu pasare

Varză nouă călită

Varză nouă călită

Catalinadec. 26, 20211 min read
Varza nouă călită este dulce, aromată, foarte gustoasă și este o mâncare potrivită pentru post.
Tartă cu spanac

Tartă cu spanac și brânză de capră

Catalinadec. 26, 20211 min read
Tartă cu spanac, pregătită cu aluat cumpărat din comerț, cu o umplutură delicioasă cu brânză de capră.
Ratatouille

Ratatouille

Catalinamai 18, 20212 min read
Ratatouille este o bine-cunoscuta tocana de legume provenind din Provence, o regiune din Franta renumita pentru legumele si ierburile gustoase de aici.
Cheesecake cu zmeura

Cheesecake cu zmeura

Catalinaapr. 23, 20211 min read
Cheesecake cu zmeura – pentru acest cheesecake se face o crema fina si dulce de ciocolata alba care contrasteaza cu gustul acrisor al fructelor de zmeura.
Article Categories:
Pasare

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu