apr. 9, 2021
3604 Views
Comentariile sunt închise pentru Pasta de fasole cu tahini

Pasta de fasole cu tahini

Written by

O reteta aperitiv de pasta de fasole cu tahini (pasta de susan) si cu usturoi.

This post is also available in: English

Ingrediente Pasta de fasole

  • 200 g fasole alba (la conserva)
  • 200 g fasole rosie (la conserva)
  • 200 g pastai subtiri de fasole verde (la conserva)
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica alba sau 1 fir de ceapa verde
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare, piper
  • 1 fir de ceapa verde si 2-3 boabe de fasole (pentru decor)

Preparare Pasta de fasole

  1. Fasolea se spala cu apa si se lasa sa se usuce intr-o strecuratoare
  2. Intr-un mixer sau blender se pun toate tipurile de fasole
  3. Se curata usturoiul si se adauga peste fasole
  4. Se curata ceapa, se taie bucatele si se adauga peste fasole
  5. Se adauga uleiul, sare si piper
  6. Totul se mixeaza pana devine o pasta
  7. Firele de ceapa verde se toaca marunt si se pun peste pasta
  8. Se adauga si cele cateva boabe de fasole pastrate

retete delicioase de aperitive

Langosi cu branza

Langosi cu branza

Catalinamart. 20, 20161 min read
Langosi cu branza – gogosi cu umplutura de branza prajite in ulei
paine prajita cu lapte si ou

Paine prajita cu lapte si ou

Catalinafeb. 20, 20161 min read
Paine prajita cu lapte si ou – desertul copilariei pe care il manacam fie cu zahar fie cu branza
Salata de peste afumat

Salata de peste afumat

Catalinaian. 9, 20161 min read
Salata de peste – pestele afumat are un gust deosebit cu putina ceapa, lamaie si piper
Fresh de portocale - Reteta Video

Fresh de portocale – Reteta Video

Catalinadec. 26, 20151 min read
Fresh de portocale – o bautura energizanta
Fresh de grapefruit

Fresh de grapefruit

Catalinadec. 26, 20151 min read
Fresh de grapefruit – bautura proaspata bogata in vitamina C
Article Categories:
Aperitive / Mic Dejun

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu