apr. 9, 2021
3398 Views
Comentariile sunt închise pentru Pasta de fasole cu tahini

Pasta de fasole cu tahini

Written by

O reteta aperitiv de pasta de fasole cu tahini (pasta de susan) si cu usturoi.

This post is also available in: English

Ingrediente Pasta de fasole

  • 200 g fasole alba (la conserva)
  • 200 g fasole rosie (la conserva)
  • 200 g pastai subtiri de fasole verde (la conserva)
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica alba sau 1 fir de ceapa verde
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare, piper
  • 1 fir de ceapa verde si 2-3 boabe de fasole (pentru decor)

Preparare Pasta de fasole

  1. Fasolea se spala cu apa si se lasa sa se usuce intr-o strecuratoare
  2. Intr-un mixer sau blender se pun toate tipurile de fasole
  3. Se curata usturoiul si se adauga peste fasole
  4. Se curata ceapa, se taie bucatele si se adauga peste fasole
  5. Se adauga uleiul, sare si piper
  6. Totul se mixeaza pana devine o pasta
  7. Firele de ceapa verde se toaca marunt si se pun peste pasta
  8. Se adauga si cele cateva boabe de fasole pastrate

retete delicioase de aperitive

Turte in tigaie cu branza si ceapa verde

Turte in tigaie cu branza si ceapa verde

Catalinadec. 6, 20142 min read
Turte in tigaie – reteta traditionala romaneasca. Turtele in tigaie se fac de obicei in baie de ulei dar pot fi facute si in tigaie cu foarte putin ulei.
Article Categories:
Aperitive / Mic Dejun

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu