Paine prajita cu lapte si ou – desertul copilariei pe care il manacam fie cu zahar fie cu branza
Nu stiu ce mancati voi in copilarie, dar noua mamaie din astea ne facea.
Ingrediente Paine prajita cu lapte si ou
Preparare Paine prajita cu lapte si ou
- Se pune tuciul pe foc
- Intr-o farfurie adanca se bat ouale
- Lapte se pune intr-o alta farfurie adanca
- Painea se taie felii de 1 cm grosime
- Feliile de paine se inmoaie in ou, apoi in lapte, apoi se aseaza in uleiul incins
- Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti
- Se scot pe servetele, se indeparteaza surplusul de grasime
- Se pot manca cu branza sau pudrate in zahar 🙂
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · cakes · deliciu · deliciu de weekend · dessert · diete · mancare sanatoasa · nutritie · paine cu lapte si oua · paine prajita · paine prajita ca la bunica · recenzii alimente · recipes · reteta paine prajita · retete · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete delicioase · retete rapide · retete romanesti · sanatate · tasty recipes · weekend delightArticle Categories:
Aperitive / Mic Dejun