feb. 20, 2016
4411 Views
Comentariile sunt închise pentru Paine prajita cu lapte si ou

Paine prajita cu lapte si ou

Written by

Paine prajita cu lapte si ou – desertul copilariei pe care il manacam fie cu zahar fie cu branza

Nu stiu ce mancati voi in copilarie, dar noua mamaie din astea ne facea.


Ingrediente Paine prajita cu lapte si ou

  • O bagheta (orice tip de paine preferati)
  • 300 ml lapte
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit

Preparare Paine prajita cu lapte si ou

  1. Se pune tuciul pe foc
  2. Intr-o farfurie adanca se bat ouale
  3. Lapte se pune intr-o alta farfurie adanca
  4. Painea se taie felii de 1 cm grosime
  5. Feliile de paine se inmoaie in ou, apoi in lapte, apoi se aseaza in uleiul incins
  6. paine prajita lapte1
  7. Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti
  8. Se scot pe servetele, se indeparteaza surplusul de grasime
  9. Se pot manca cu branza sau pudrate in zahar 🙂
  10. paine prajita cu ou si lapte
Article Categories:
Aperitive / Mic Dejun

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu