apr. 2, 2017
5685 Views
Comentariile sunt închise pentru Friptura de ied

Friptura de ied

Written by

Friptura de ied frageda si delicioasa, perfecta pentru masa de Paste.

Ingrediente Friptura de ied

  • cateva bucati carne de ied
  • 1 pahar de vin alb sec
  • ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1/2 lamaie
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 fire de usturoi verde
  • piper boabe

Preparare Friptura de ied

  1. Carnea de ied se spala si apoi se taie bucati
  2. Se aseaza intr-o tava inalta
  3. Se toaca legumele cubulete si se pun peste carne
  4. Se pun condimentele
  5. Se adauga uleiul si vinul
  6. Se acopera si se da la cuptor
  7. Se lasa aproxamativ 2 ore

Fripturi

Pasta de masline

Pasta de masline

Catalinadec. 14, 20141 min read
Pasta de masline – un aperitiv delicios cu paine prajita
Scoici vongole cu spaghete, rosii, usturoi si patrunjel

Scoici vongole cu spaghete, rosii, usturoi si patrunjel

Catalinadec. 7, 20141 min read
O reteta de ccoici vongole pregatie cu cu spaghete si un sos de rosii cu usturoi si patrunjel
Pikelets Clatite australiene cu Nutella si banane

Pikelets – Clatite australiene cu Nutella si banane

Catalinadec. 7, 20141 min read
Pikelets – Clatite australiene cu Nutella si banane – clatite pufoase cu Nutella si banane
Pui umplut cu naut reteta lui Gordon Ramsay

Pui umplut cu naut reteta lui Gordon Ramsay

Catalinadec. 7, 20142 min read
Pui umplut cu naut – reteta lui Gordon Ramsay de pui la cuptor umplut
Article Categories:
Retete de Paste · Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu