apr. 2, 2017
5689 Views
Comentariile sunt închise pentru Friptura de ied

Friptura de ied

Written by

Friptura de ied frageda si delicioasa, perfecta pentru masa de Paste.

Ingrediente Friptura de ied

  • cateva bucati carne de ied
  • 1 pahar de vin alb sec
  • ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1/2 lamaie
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 fire de usturoi verde
  • piper boabe

Preparare Friptura de ied

  1. Carnea de ied se spala si apoi se taie bucati
  2. Se aseaza intr-o tava inalta
  3. Se toaca legumele cubulete si se pun peste carne
  4. Se pun condimentele
  5. Se adauga uleiul si vinul
  6. Se acopera si se da la cuptor
  7. Se lasa aproxamativ 2 ore

Fripturi

Caras prajit cu mujdei

Caras prajit cu mujdei

Catalinadec. 26, 20141 min read
O reteta delicioasa de caras prajit cu mujdei.
Prajitura cu unt de arahide si Oreo

Prajitura Oreo cu unt de arahide

Catalinadec. 25, 20142 min read
Prajitura Oreo – cu crema de unt de arahide, glazura si biscuiti deasupra.
Prajitura cu pere

Prajitura cu pere

Catalinadec. 25, 20141 min read
Prajitura cu pere – Aceasta este o reteta de toamna tarzie. Mamaie o pregatea cand perele erau coapte si gustoase.
dulceata de cirese

Dulceata de cirese roz

Catalinadec. 25, 20142 min read
Dulceata de cirese roz – dulceata
Article Categories:
Retete de Paste · Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu