apr. 2, 2017
5693 Views
Comentariile sunt închise pentru Friptura de ied

Friptura de ied

Written by

Friptura de ied frageda si delicioasa, perfecta pentru masa de Paste.

Ingrediente Friptura de ied

  • cateva bucati carne de ied
  • 1 pahar de vin alb sec
  • ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1/2 lamaie
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 fire de usturoi verde
  • piper boabe

Preparare Friptura de ied

  1. Carnea de ied se spala si apoi se taie bucati
  2. Se aseaza intr-o tava inalta
  3. Se toaca legumele cubulete si se pun peste carne
  4. Se pun condimentele
  5. Se adauga uleiul si vinul
  6. Se acopera si se da la cuptor
  7. Se lasa aproxamativ 2 ore

Fripturi

Prajitura cu crema de vanilie si zmeura

Prajitura cu crema de vanilie si zmeura

Catalinaian. 2, 20152 min read
Prajitura cu crema de vanilie – o prajitura delicioasa cu blat subtire, jeleu de merisoare, budinca de vanilie, putina bezea si ornata cu zmeura si fulgi de ciocolata.
placinta cu mere si pere

Placinta cu mere si pere – aluat cu branza

Catalinaian. 2, 20151 min read
Placinta cu mere si pere cu aluat de branza – Crema de branza ofera o aroma si o fragezime deosebita aluatului
Tort dobos deliciu de weekend

Tort Dobos

Catalinaian. 2, 20152 min read
Tort Dobos – un tort cu o crema delicioasa si fina cu multe oua si cacao, foi subtiri si caramel crocant. Un tort senzational, o reteta traditionala ungureasca.
Salata de vinete cu iaurt

Salata de vinete cu iaurt

Catalinadec. 26, 20141 min read
O reteta greceasca de salata de vinete cu iaurt.
Article Categories:
Retete de Paste · Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu