apr. 2, 2017
5682 Views
Comentariile sunt închise pentru Friptura de ied

Friptura de ied

Written by

Friptura de ied frageda si delicioasa, perfecta pentru masa de Paste.

Ingrediente Friptura de ied

  • cateva bucati carne de ied
  • 1 pahar de vin alb sec
  • ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1/2 lamaie
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 fire de usturoi verde
  • piper boabe

Preparare Friptura de ied

  1. Carnea de ied se spala si apoi se taie bucati
  2. Se aseaza intr-o tava inalta
  3. Se toaca legumele cubulete si se pun peste carne
  4. Se pun condimentele
  5. Se adauga uleiul si vinul
  6. Se acopera si se da la cuptor
  7. Se lasa aproxamativ 2 ore

Fripturi

Prajitura-cu-vafe-mascarpone-si-zmeura

Prajitura cu vafe, mascarpone si zmeura – Deliciu de Weekend

Catalinaapr. 16, 20211 min read
Prajitura cu vafe, mascarpone si zmeura Deliciu de Weekend – o prajitura care se face foarte rapid, care arata senzational si care are un gust delicios.
Pasta de fasole cu tahini

Pasta de fasole cu tahini

Catalinaapr. 9, 20211 min read
O reteta aperitiv de pasta de fasole cu tahini (pasta de susan) si cu usturoi.
Clatite de cacao cu mascarpone

Clatite cu mascarpone (de cacao)

Catalinamart. 27, 20211 min read
Clatite cu mascarpone – clatite delicioase de cacao umplute cu crema fina de mascarpone
Frisca naturala

Frisca naturala

Catalinamart. 26, 20212 min read
Cum se bate frisca naturala? Frisca naturala este obtinuta din smantana proaspata grasa (35% grasime). Se face usor daca respectati cateva lucruri de baza.
Article Categories:
Retete de Paste · Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu