apr. 2, 2017
5705 Views
Comentariile sunt închise pentru Friptura de ied

Friptura de ied

Written by

Friptura de ied frageda si delicioasa, perfecta pentru masa de Paste.

Ingrediente Friptura de ied

  • cateva bucati carne de ied
  • 1 pahar de vin alb sec
  • ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1/2 lamaie
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 fire de usturoi verde
  • piper boabe

Preparare Friptura de ied

  1. Carnea de ied se spala si apoi se taie bucati
  2. Se aseaza intr-o tava inalta
  3. Se toaca legumele cubulete si se pun peste carne
  4. Se pun condimentele
  5. Se adauga uleiul si vinul
  6. Se acopera si se da la cuptor
  7. Se lasa aproxamativ 2 ore

Fripturi

Fresh de grapefruit si lamaie

Fresh de grapefruit si lamaie

Catalinasept. 12, 20181 min read
Fresh de grapefruit si lamaie – pentru cine iubeste bauturile acre.
Clatite cu ciocolata

Clatite cu ciocolata

Catalinasept. 5, 20182 min read
Clatite cu ciocolata: Secretul retetei de clatite delicioase si pufoase: multe oua si tigaia speciala pentru clatite care trebuie sa fie bine incinsa.
Bibilica la cuptor cu ciuperci

Bibilica la cuptor cu ciuperci – in vas roman

Catalinaaug. 11, 20181 min read
Reteta de bibilica la cuptor cu ciuperci este de la verisoara mea din Franta. Este o reteta speciala preparata cu vin rosu. O nebunie!
Lava cake cu inghetata

Lava cake cu inghetata

Catalinaiun. 24, 20181 min read
Stiti voi retetele alea cand se pune inghetata peste o briosa fierbinte cu miez de ciocolata? Asta este Lava cake cu inghetata.
Article Categories:
Retete de Paste · Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu