apr. 2, 2017
5704 Views
Comentariile sunt închise pentru Friptura de ied

Friptura de ied

Written by

Friptura de ied frageda si delicioasa, perfecta pentru masa de Paste.

Ingrediente Friptura de ied

  • cateva bucati carne de ied
  • 1 pahar de vin alb sec
  • ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1/2 lamaie
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 fire de usturoi verde
  • piper boabe

Preparare Friptura de ied

  1. Carnea de ied se spala si apoi se taie bucati
  2. Se aseaza intr-o tava inalta
  3. Se toaca legumele cubulete si se pun peste carne
  4. Se pun condimentele
  5. Se adauga uleiul si vinul
  6. Se acopera si se da la cuptor
  7. Se lasa aproxamativ 2 ore

Fripturi

Minciunele pufoase

Minciunele pufoase

Catalinadec. 8, 20182 min read
Reteta de minciunele sau gogosele pufoase este simpla si se prepara rapid.
Clatite banatene ca la Ana Lugojana

Clatite banatene „Ca la Ana Lugojana”

Catalinaoct. 28, 20183 min read
Reteta de Clatite banatene „Ca la Ana Lugojana”. Clatite pufoase umplute cu o crema dulce de branza cu stafide, totul acoperit cu o bezea alba si pufoasa.
Prajitura cu fructe, frisca si iaurt

Prajitura cu fructe si iaurt

Catalinaoct. 25, 20182 min read
Prajitura cu fructe si iaurt este reteta mamei soacre. Este o prajitura racoroasa si delicioasa si va arata minunat pe masa de sarbatori.
Salata verde cu rodie

Salata verde cu rodie

Catalinaoct. 21, 20181 min read
Salata verde cu rodie: se face rapid si este o reteta plina de vitamine, salata verde cu rodie.
Article Categories:
Retete de Paste · Retete Sarbatori

Eu sunt Catalina si prin blogul meu de retete vreau sa va ofer retete incercate de mine si preparate cu dragoste pentru gatit si pentru mancare buna.

Meniu