Friptura de ied frageda si delicioasa, perfecta pentru masa de Paste.
Ingrediente Friptura de ied
- cateva bucati carne de ied
- 1 pahar de vin alb sec
- ulei de masline
- 1 morcov
- 1 rosie
- 1/2 lamaie
- cimbru
- rozmarin
- boia
- 1 legatura patrunjel
- 2-3 catei de usturoi
- 2-3 fire de usturoi verde
- piper boabe
Preparare Friptura de ied
- Carnea de ied se spala si apoi se taie bucati
- Se aseaza intr-o tava inalta
- Se toaca legumele cubulete si se pun peste carne
- Se pun condimentele
- Se adauga uleiul si vinul
- Se acopera si se da la cuptor
- Se lasa aproxamativ 2 ore
Fripturi
Minciunele pufoase
Reteta de minciunele sau gogosele pufoase este simpla si se prepara rapid.
Clatite banatene „Ca la Ana Lugojana”
Reteta de Clatite banatene „Ca la Ana Lugojana”. Clatite pufoase umplute cu o crema dulce de branza cu stafide, totul acoperit cu o bezea alba si pufoasa.
Prajitura cu fructe si iaurt
Prajitura cu fructe si iaurt este reteta mamei soacre. Este o prajitura racoroasa si delicioasa si va arata minunat pe masa de sarbatori.
Salata verde cu rodie
Salata verde cu rodie: se face rapid si este o reteta plina de vitamine, salata verde cu rodie.
Article Tags:
alimentatie sanatoasa · alimente · cakes · deliciu · deliciu de weekend · dessert · diete · friptura · Friptura de ied · friptura reteta · mancare sanatoasa · nutritie · recenzii alimente · recipes · retete · retete bunica · retete casa · retete culinare · retete de Paste · retete delicioase · retete la cuptor · retete rapide · retete romanesti · sanatate · tasty recipes · weekend delight